tiistai 3. toukokuuta 2016

Juoksujalkaa!

Pitkästä aikaa tuntuu, että juoksukärpänen on taas purassut! Muutamia vuosia sitten juoksin ahkerasti ja treenasin jossainmäärin tavoitteellisesti puolimaratoneille. Pari vuotta sitten juoksemin kuitenkin loppu kuin seinään - en todellakaan tiedä kyllä miksi! 
Tätä motivaationpuuskaa tukeakseni päätin hankkia uudet juoksukengät. Vanhat Asicsen Gel Nimbukset olivatkin jo palvelleet yli viis vuotta, joten ehkä nyt oli jo aikakin uusia kengät. Gel Nimbukset on todella vaimennetut kengät ja siten myös todella painavat. Nyt halusin huomattavasti kevyemmät kengät ja valitsin Adidaksen Adizero Boston Boostit, joilla on painoa vain 200 grammaa, verrattuna Gel Nimbuksien 320 grammaan! Aikamoinen ero. Ei ihmekään, että mulla on jäätävät reisilihakset, kun oon vuositolkulla raahannut ylimääräistä sataa grammaa mukanani! :D
IMG_1667.JPG

IMG_1664 (1).jpg
Kävin heti kengät hankittuani lyhyellä 6 km lenkillä ja hyvältähän noi jalassa tuntuivat. Toki nyt, kun edellisestä lenkistä on jo kulunut tovi, nilkat hieman väsyivät jo noinkin lyhyellä lenkillä, ja tietysti jalkapohjan tottuminen uuteen kengän muotoon myös vie hetken. Mutta kevyt ja hyvin rullaava oli askel. Kenkä on profiililtaan neutraali, mikä sopii itselleni hyvin. Mulla on ihan vähäistä ylipronaatiota ja aiemmin oonkin teettänyt itselleni juoksupohjalliset, joita saatan harkita myös näihin jossain vaiheessa.
IMG_1672 (1).jpg

Sykemittaristani (Polar Beat) oli patteri yllättäen loppu, mutta Fitbit-aktiivisuusmittarillani sain kuitenkin seurattau lenkin pituutta ja vauhtia. Otin lenkin ihan iisisti ja pysähdyin myös napsimaan kuvia lenkkipolun varrelta :) 
Päivän lenkki 30.4.2016
Pituus: n. 6,5 km
Aika: 47 min
Keskisyke: -
Max syke: -
Kulutetut kalorit: 349 kcal

IMG_1683.PNG


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)