maanantai 6. kesäkuuta 2016

Moa The Green Balm

Jo pidemmän aikaa olen luonnonkosmetiikan saralla käyttänyt Moan The Green Balmia. Tutustuin tähän kaiken pelastavaan voiteeseen jo reilu vuosi sitten ja ainesosaluetteloa tutkittuani totesin, että lähes kaikki tarvittava löytyy jo kaapista, joten teen voiteen itse. Yllättäen, en tänä päivänäkään ole saanut tehtyä vielä voidetta itse, joten taivuin hakemaan luontaistuotekaupasta 50 ml purkin :D Purkki on pieni, muutta riittoisa. Itselläni yksi 50 ml purkki kestää käytössä melkein puoli vuotta.




The Green Balmin ainesosaluettelo ei ole kovinkaan ihmeellinen: tavallisimpia kauneudenhoidossa käytettyjä öljyjä, mehiläisvahaa, teepuu-öljyä ja siankärsämöuutetta. Kuitenkin juuri siankärsämön sisältyminen ainesosiin sai minutkin kiinnostumaan tuotteesta - sen verran olen siankärsämön vaikutuksista ihonhoidossa (ja ylipäätään kehon hyvinvoinnissa) lukenut ja omakohtaisesti myös kokenut. 

Voide kelpaa lähes kaikkeen! Pari kuukautta sitten etsin kuiville rystysille ja huulille pelastavaa ihmevoidetta. Nyt taas The Green Balmiin törmätessäni hain luononmukaista silmämeikin poistoainetta. Voide autta  myös ihottumiin, palovammoihin, rakkoihin, haavoihin, hyttysenpuremiin, arpien vaalentamiseen, finnien kukistamiseen... you name it!


Eniten voidetta tulee käytettyä vesiliukoisen silmämeikin poistamisessa, jossa voide toimii huippuhyvin. Pieni nokare lämmitetään sormien välissä ja hierotaan silmien iholle. Tämän jälkeen pyyhitään paprerilla ja vanulla. Välillä teen saman koko kasvoille ja pyyhin kuumaan veteen kastetulla pyyheliinalla. Moan nettisivuilta löysin myös vinkin, jonka mukaan kuumaa pyyheliinaa kannattaa hetken aikaa pitää kasvoilla ja antaa Green Balmin ainesosien vaikuttaa lämmön tehostamana. Lisäksi käytän tätä kaikkiin pieniin naarmuihin ja ihottumantyyppisiin ongelmiin ja myös rakkoihin tämä on tepsinyt. Kaiken kaikkiaan siis mainio tuote! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)