sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kesää odotellessa...

Olen nyt käynyt kahdesti juoksemassa lumisella ja jäisellä reitillä. Käytössä on ollut kenkiin remmeillä kiinnitettävä nastat, jotka on kyllä estäneet liukastelun. Ainoa ongelma on, että kyseiset nastat ei ole tarkoitettu juoksemiseen. Joudun kiinnittämään nastat remmillä melkein jalkapohjan keskiosaan, jolloin askellus muuttuu huomattavati. Pari nyt tekemääni lenkkiä on olleet jostain syystä ihan käsittämättömän rankkoja, vaikka pituutta niillä on ollut vain 8,5 km. Toinen oli intervallilennki (5 x 2 min täysillä) ja toinen vähän rivakampi normilenkki. Kyllä lumettomilla teillä on niin paljon parempi juosta!

Pitäisi varmaan ostaa ihan kunnon nastat, jotta ei riko nilkkojaan jalan väärän asennon takia. Sain myös vihdoin hankittua sykemittariin oikean kokoiset patterit. Mitenkä niin välineurheilua... :D Sadiumilla olisi tällainen malli nastoja tarjolla:

Viime viikolla olin joka päivä oikiksen kirjastolla kirjoittelemassa gradua. Huomenna on hallinto-oikeuden tentti ja pitäis kai alkaa lukea siihen. Tämä on muuten ensimmäinen (ja viimeinen) tentti koko opiskeluaikanani oikiksessa, johon en oo lukenut koko koealuetta. Itse asiassa lukasin vain yhden kirjan ja nyt kertaan vielä pääsykoekirjan :) Hitto, jos nyt reputan tän :D Vähänkö kaduttais, koska silloin valmistuminenkin myöhästyis kuukaudella tai parilla.

2 kommenttia:

  1. Hei, Ihan pakko tulla hehkuttaan Icebug-älynastakenkiä, yksi parhaita sijoituksia mihin olen rahojani laittanut. Kävelen näillä nyt kolmatta talvea ja ovat edelleen kuin uudet. Mulla oli ennen semmoiset tossujen päälle laitettavat remelit, mutta nää on ihan eri luokkaa. Mulla tosin on semmoiset kävelymallin nastakengät, koska en talvella pahemmin juokse, mutta Icebugeja on ihan juoksutossujakin, ja jossain vaiheessa hankin kyllä semmoisetkin.

    Onnea tenttiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maisa, onnea tulen varmasti huomenna tarvitsemaan :D

    Mulle kanssa suositeltiin noita Icebug-kenkiä, kun jokin aika sitten kävin Intersportissa etsimässä talvijuoksuun sopivia kenkiä. Ne kyllä vaikutti parhaimmalta mahdolliselta ratkaisulta jääkeleille, mutta niiden hinta vaan oli niin kova!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)