maanantai 30. tammikuuta 2012

Se alkaa olla valmis... :)

... gradu nimittäin :) Kyllähän siihen aikaa ja enegriaa on uponnutkin! Yritän saada tekstin 15.2. mennessä sellaiseen kuosiin, että voin lähettää sen proffalle esitarkastettavaksi. Sitten on vielä 6.3. asti aikaa tehdä tarvittavat muutokset ja viedä nippu painoon.

Oikisopintojeni viimeiset kaksi tenttiä oli viime viikolla. Vähän ehkä haikeetakin.. :) Ihan uskomattoman nopeesti on nää 3,5 vuotta mennyt!!! Nyt pitäisi ruveta tosissaan etsimään töitä...

Jumpissa olen käynyt vaihtelevalla menestyksellä. Juoksemassakin vain kerran, viime perjantaina. Juoksin tutuksi tulleen n. 8,5 km reitin aikaan 57 min. Kävin nyt oikeastaan ensimmäistä kertaa juoksemassa todella kylmässä - pakkasta oli noi -9 astetta. Hengittäminen ei tuntunut mitenkään hankalalta, vaikka sitä vähän pelkäsin. Päällä ole tällä kertaa kahdet pitkät trikoot ja vähän paksummat verkkarit ja yläosana 3 x pitkähihainen paita ja ihan ohut kuoritakki. Hyvin selvisin noilla varusteilla. Kunnon nastoja en ole vielä saanut ostetuksi, mutta eipä niitä lumisella juoksupolulla perjantaina tarvittukaan.

2 kommenttia:

  1. Kävitkö oikiksen siis 3,5 vuodessa? Vau!
    Kiva blogi :)

    VastaaPoista
  2. Jee hyvä sinä! :) Tuntuu niin hassulta, että parissa kuukaudessa saat gradun valmiiksi, kun itsellä meni pari vuotta ;)).

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)