sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Opiskelua

Kaksi viikkoa tehokasta gradun kirjoittelua takana! Joka arkipäivä olen ollut kirjastolla klo 9 alkaen kirjoittelemassa ja pahimmassa tapauksessa lähtenyt kotiin vasta klo 18 jälkeen. Ei ensi, vaan seuraavalla viikolla on kaksi tenttiä, joihin yritän myös tässä samalla lukea, koska en haluais niistä kumpaakaan reputtaa. Tiistainan käyn tapaamassa graduohjaajaani ja kyselemässä missä aikataulussa gradu pitää palauttaa, mikäli mielii 30.3. valmistua :)

Kuntoileminen on jäänyt vähän vähemmälle, sillä usein oon kirjastolla vietetyn päivän jälkeen niin puhki, että tekee mieli vaan löhötä sohvalla ja syödä juustonaksuja :D Kävin kuitenkin torstaina body-tunnilla (josta tulikin intervalli-body, koska vetäjällä ei ollut body ohjelmaa tehtynä) ja perjantai aamuna juoksumatolla juoksemassa. Huomiselle on Bodypump varattuna.

Ei kai tässä muuta. Gradua, lukemista ja vähän jumppia. Pari viikkoa enää tällaista stressiä ja kurimusta, sitten on tentit ohi ja saan keskittyä pelkästään graduun ja tehtyä toivottavasti vähän lyhempiä päivä kirjastolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)