tiistai 10. huhtikuuta 2012

BodyPump-rutiini

Muistan, kun kävin ekoja kertoja BodyPumpissa joskus moooonta vuotta sitten. Lämmittelypainona mulla oli silloin 5 kg (siis 2,5 kg/pää) ja ainoastaan kyykkybiisiin taisin lisätä muutaman kilon :) Nyt oon vihdoin alkanut uskoa siihen, että en mä kuole, vaikka tekee kipeää :D No, enhän mä vieläkään millään über-painoilla treenaa, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Yritän kuitenkin myös aina pitää painot sellasena, että jaksan tehdä liikkeet oikein. Etenkin, kun ton selän kanssa on ollut aiemmin ongelmia, niin en halua ruveta riuhtomaan äärettömän suurilla painoilla.

Tässä kuitenkin nykyiset painoni. Tuossa on koko tangon paino, johon voisi lisätä vielä 1 kg, minkä tanko itsessään painaa:

- Lämmittely: 7 kg
- Kyykyt: 17 kg
- Rintalihakset: 10 kg
- Selkä: 12 kg
- Ojentajat: 7 kg ja 5 kg irtokiekko
- Haba: 7 kg
- Askelkyykky: 12 kg
- Hartiat: 3 kg käsipainot

Haba alkaa olla siinä rajoilla, jaksaisiko lisätä vaikka kilon molempiin päihin :) Hartiat on ihan tuskaa noilla 3 kg painoillakin!

Ostin myös pumppia varten treenihanskat, jotka on olleet tosi hyvät. Nyt ei tarvitse tuhlata voimaa siihen tangon rutistamiseen hikisillä käsillä, vaan voi keskittyä itse liikkeisiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)