sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ihanaa sunnuntaiaamua :)

Aivan ihana auringonpaiste :) Join aamukahvin ja luin Hesarin parvekkeella, tosin vielä takki päällä ja pipo päässä :D Eilinen salikäynti tuntuu ihan yllättävän paljon pakaroissa, vaikka tein vaan samat kyykyt, askelkyykyt ja jalannostot taljalla kuin aina. En uskaltautunut kuitenkaan karjunurkkaan, vaan riuhtasin 22,5 kg tangon rinnalle ja siitä hartioille kyykkyjä varten. Toi 22,5 on kyllä ihan siin rajoilla, että jaksanko nostaa vai en. Kerranhan se multa tipahtikin.... Noloo! :D

Tälle päivälle ei ole mitään kunnon suunnitelmia. Pitäis kuitenkin siivota ja käydä vanhempien luona ainakin hakemassa kesärenkaat autoon, ellei jopa samalla vaihtais niitä siellä. Lisäks meinaan oleskella partsilla auringossa ja lukea Mika Waltarin Sinuhe egyptiläistä, jota oon tähän asti elämässäni onnistunut välttämään, ja käydä salilla tai BodyPumpissa :) Illalla ajateltiin tehdä ravioleja pastakoneella ja maistella yhtä viiniä, jonka tilasin alkon tilausviinivalikoimasta. Toivon toooosi paljon, että äiskä ja iskä olis tajunnut mun pienet vihjailut ja antaisi mulle viinikaapin valmistujaislahjaks :)

Me ollaan pari vuotta sitten ostettu Senseo kahvinkeitin, jolla pystyy keittämään yhden tai kaksi kuppia kahvia tosi nopeesti. Kahvipurut on valmiina pienissä, 1-2 kupin "läpysköissä". Noi läpyskät on vaan suomessa ihan hullun hintasia (16 kpl = 18 €), eikä niitä viime aikoina ole enää edes ollut kaupan hyllyissä. Saksassa sen sijaan läpysköille kertyy hintaa vaan 2-3€/16 kpl. Ihan naurettava hintaero! Thomas toi toissa viikkoiselta Saksan reissultaan taas muutamaksi kuukaudeksi kahvia. Tykkään tosta kahvista, koska siihen tulee pieni vaahto päälle ja läpysköitä on vaikka minkä makuisia. Ja lisäks se on tosi nopee - alle minuutissa saa kupin kahvia :)


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan mun toivekahvinkeittimeltä. Terveisin kärsimätön :).

    Hei, voisitko joskus kirjoittaa sun lempiviineistä. Ja millaisten ruokien kanssa sopisi mimmoinenkin viini. Itse oon valkoviinin ystävä lähinnä. Oon monesti meinannut tätä kysyä, kun tuossa sun profiilikuvauksessa lukee, että tykkäät viinistä :)).

    VastaaPoista
  2. Toi on ollu kyllä ihan paras kahvinkeitin, varsinkin aamulla kun on muutekin kiire!

    Kyllähän mä voin kirjoitella viineistä, ja oon joskus muutaman kerran niistä postaillutkin. En ole kyllä mikään asiantuntija, vaan pikemminkin innostunut aloittelija :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)