maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tehopääsiäinen

Olipas kerrankin oikein kunnon urheilullinen pääsiäinen normaalin suklaamunasateen ja pashapullien sijaan :) Torstaina kävin siellä step-tunnilla, perjantaina ja sunnutaina BodyPumpissa, lauantaina BodyCombatissa ja tänään vihdoinkin ulkona juoksemassa :) Keli oli vaan niin ihana ja jumpat ei sopineet mun aikatauluihin, niinpä päätin lähteä pitkästä aikaa lenkille.

Huomasin tossa pari päivää sitten, että HCR 2012 ilmoittautuminen on loppu!! Olin sitä ilmottautumista venyttänyt ja venyttänyt, koska en ole jaksanut liiemmin juosta ja koska olen miettinyt, että järjestäisin tollon 5.5. eli HCR-päivänä valmistujaisjuhlani (oikeasti saan paperit käteen jo perjantaina 4.5.). Tavallaan tämä nyt sitten ratkaisi sen, että en siis ole menossa HCR:n ja pidän ne juhlat sillon. Luulen, että tämän päiväiselle lenkillekin innostuin lähtemään, koska saatoin mennä ihan vaan fiilistelylenkille ilman mitään intervalleja tai muita ällötyksiä, nyt kun ei tarvitse mihinkään "treenata". Otin ehkä kuitenkin vähän stressiä siitä HCR:stä ja aikatavotteistani ja sitä kautta onnistuin tappamaan juoksumotivaationi. Yritän löytää jonkun hyvän puolikkaan syksylle, koska luulen, että aurinkoisilla kesäkeleillä tulee kuitenkin juostua jonkin verran.

Fiilistelylenkki 9.4.2012
Pituus: 8,2 km
Aika: 55 min 45 sek
Keskisyke: 161
Max syke: 185
Kulutetut kalorit: 509

Pururata oli jo ihan sula, mutta paikoin lätäkköinen ja mutainen. Ilma oli noin 1° lämmin ja laitoinkin taas vähän liikaa päälle, eli kaksi pitkähihaista paitaa ja ohuen kuoritakin. Hanskat riisuin myös puolessa välissä lenkkiä. Yritän saada tänään vielä venyteltyä kunnolla, koska luin Trendi-lehdestä, että venyttely auttaa poistamaan kuona-aineita kehosta ja vähentämään selluliittia! :D Mitenkä niin mainonnan uhri... :D

5 kommenttia:

  1. :D hahaa. Mä oon niin samanlainen. Terveisin "tein yhtä detox-keittoa eilen, kun luin inkiväärin nestettä poistavasta vaikutuksesta MeNaiset Sportista".

    Onpas sulla ollut liikunnallinen pääsiäinen tosiaan :). Täällä olisi syyskuun alussa juoksutapahtuma. Vähän varovasti siitä haaveilen taas.

    VastaaPoista
  2. Mun synttäripäivä ;) Hyvä valinta Anne. Olettaen, että saan kutsun juhliin, tulen sitten vähän myöhässä, koska ollaan menossa vanhempien kanssa synttäri-illalliselle silloin.

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Sattupa hyvin! Sitte biletetään oikeen tuplasti! :D

      Poista
  3. Helsingissä yksi hyvä puolikas on Pääkaupunkijuoksu 30.9. Juostaan Keskuspuistossa, lähtö Pirkkolasta. Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Täytyy kohta alkaa jo suunnitella, että tällä kertaa kerkeäis treenata kunnolla ja tajuais myös ilmoittautua ajoissa.. :)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)