sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Good morning sunshine!

Vaikka eipä aurinko ihan vielä paistanutkaan, kun heräsin :)

Tänään, pitkän löhöilyviikonlopun lopulla pitää olla ahkera. Suunnitelmissa on ainakin tehdä vähän koulujuttuja, perustaa yrttitarha ja kuntopyöräillä. Juoksin siis tasan viikko sitten sen elämäni ensimmäisen puolikkaan (Nordea Riga Marathon) ja kävin muutama päivä sitten lenkillä. Siitä jalkaterän luu, jota en tiennyt olevan edes olemassa, kipeytyi aikalailla, ja siksi en nyt muutamaan päivään juokse. Ajattelin käydä teettämässä Footbalance-pohjalliset tässä jonakin päivänä.


Aamu alkoi iloisesti jugurtti-rahka-mysli sekoituksella, jossa on lisäksi ananasta, pakastevadelmia, mantelirouhetta ja kuorimattomia seesaminsiemeniä.  Viikonloppuisin on ihana, kun ehtii syömään aamupalan. Arkiaamuisin mulla on sellanen minuuttiaikataulu, että hyvä, jos kerkeää ottaa kupin kahvia meikatessa!



Kerkesin jopa juomaan teetä :) Teekannu/-kuppiyhdistelmä on tuliainen mieheltäni, joka juuri palasi vaihdosta Lontoosta, ja joka tietää kuinka paljon rakastan kahta pientä kissankäppänääni! Merkki on Whittard of Chelsea ja kaikki on käsin maalattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)