lauantai 28. toukokuuta 2011

Here we go!

Enpä olisi vielä muutma viikko sitten arvannut, että alan kirjoittelemaan omaa blogia, mutta hyvän kaverin blogia seurattuani innostuin itsekin :)

Olen täysipäiväinen opiskelija ja osa-aikainen toimistotyöntekijä. Päälimmäisenä ajatuksena tätä blogia aloitellessa on kirjoittaa amatöörin innokkuudella viineistä ja niiden maistelusta, ehkäpä myös ruokien ja viinien yhdistelemisestä. Kuulun tiedekuntani opiskelijajärjestön aktiivisesti toimivaan viinikerhoon ja olen perehtynyt myös vapaa-ajallani viinejä käsittelevään kirjallisuuteen sekä harrastanut viinien maistelua suurella antaumuksella!

Toinen suuri intohimoni, jonka haluan jakaa kanssanne, on juokseminen. Ihan aikuisten oikeesti nautin todella lenkkeilystä, kun saa painella menemään kaduilla tai pururadalla ja kuunnella jotain huippu hyvää musiikkia. Juoksemisen olen aloittanut noin puolitoista vuotta sitten, ja viime viikolla juoksin ensimmäisen puolimaratonini. Toinen puolikas häämöttää syksyn lopulla, joko Espoossa tai Tampereella. Mitään ammattilaisen laatimaa treeniohjelmaa minulla ei ole, mutta pyrin käymään lenkillä 2-4 kertaa viikossa ja päivittelemään tännekin, kuinka juokseminen on oikein sujunut.

Suunnitelmissa on myös perustaa pieni parvekeyrttitarha, jonka edistymistä seuraan. Sinänsä kunnianhimoinen haave, sillä miehelläni on ollut tapana kuvaavasti kutsua aiempia parvekeistutuksiani nimellä "the Garden of death"...  Katsotaan mitä tällä kertaa saan aikaiseksi!

Toivottavasti viihdytte blogiani lukiessanne! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)