sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Let there be chili!



Noin :) Nyt on yrtit istutettu. Ostin tuollasen pienen kasvihuoneenkin menetyksen varmistamiseksi. Itse valitsin yrttitarhaan perus persiljan, ruohosipulin, rosmariinin ja mintun. Mieheni valitsi chilin ja arkkiviholliseni basilikan. Olen laittanut basilikaa aiempina vuosina itämään ainakin 7 kertaa, ja yhden ainoa kerran on siitä kasvanut ihan 15 cm pitkiä varsia ja muutaman lehden on saanut salaattiinkin :) Oletteko muuten kokeilleet kanelibasilikaa ruoanlaitossa? Se todella tuoksuu aivan ihanan huumaavasti kanelilta! Olen käytäänyt sitä jonkin verran salaateissa, mutta normi tomaatti-mozzarella-salaattiin en sitä välttämättä lähtisi sotkemaan.



Minttu
Basilika

Seurataan, milloin alkaa vihreää pilkottamaan (jos milloinkaan :D).

Olin niin reipas, että poljin tänään kuntopyörällä n. 50 minuuttia ja tein päälle vielä vatsalihakset ja käsitreenin. Eihän tuo pyöräily ihan juoksemista tehokkuudessaan ylitä, mutta parempi kuin ei mitään. Huomenna voisin töiden jälkeen käydä tilaamassa ne Footbalance-pohjalliset, että en rikkoisi jalkojani enempää.

Ajattelin tässä joku päivä kertoa vähän enemmän juoksemisharrastuksestani ja siitä miten aloitin koko touhun. Ihan vaan omien kokemuksien pohjalta, jos joku aloittelija vaikka kaipaa vinkkejä.

Nyt jugurtti-rahka-smoothie iltapalaksi ja nukkumaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)