tiistai 31. toukokuuta 2011

Runnin' wild

Kävin tänään testaamassa eilen teettämiäni Footbalance-pohjallisia. Footbalance-analyysissä selvisi, että jalkaterieni asento on ylipronatoiva, eli jalkaterä kääntyy juostessa ylikorostuneesti sisäänpäin.

Päivän lenkki
Pituus: n. 7 km
Aika: 43min 55 sek
Keskisyke: 167
Max syke: 181
Kulutetut kalorit: 384 kcal

Pohjallisilla oli hyvä juosta ja jalka tuntui hyvin tuetulta. Holvikaaren kohdalla oleva kohouma pohjallisissa tuntui aluksi oudolta ja välillä vähän epämiellyttävältäkin, mutta lopussa ei sitä enää tuntenut. Nilkat on nyt ehkä vähän kipeemmät kuin yleensä, mutta kai se hetken kestääkin, ennen kuin jalka tottuu uuteen asentoon.

Juoksen yleensä pururadalla, jossa on karmeita ylämäkiä, koska reitti kulkee laskettelurinteiden päältä. Nytkin olin jo valmiiksi ihan kauhuissani pisimmästä ylämäestä, mutta onneksi just mäen juurella pärähti iPodista soimaan Virve Rostin Sata Salamaa -biisi! :D Ja sit mentiin!! :D Hauskinta on kuunnella ja etsiä juostessa sellasia kappaleita, joissa puhutaan juoksemisesta tms. tilanteeseen sopivasta kuten Kaija Koon Tinakenkätyttö ("näillä teillä loppuun palaa..."). Todellakin palaa :) 

Viereinen kuva ei ole tältä päivältä vaan Nordea Riga Marathonilta :) Kuva on ihan maaliviivan tuntumasta, missä otettiin viimeinen 100 m spurtti!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)