torstai 22. syyskuuta 2011

Long time no see

Onpas vierähänyt pitkä aika siitä, kun viimeks kirjottelin. Tässä on ollut niin paljon kaikenlaista, että ei oo oikein aika ja enrgia riittänyt bloggaamiseen. Nyt on kuitenki muutto ja remontti ohi ja vähän ylimääräistä aikaa itselle :) Lopetin viime viikolla myös töissä ja siirryin täyspäiväseks opiskelijaks.

Muutettiin siis viime viikon sunnuntaina tähän ihanaan kämppään, joka on tosin vielä melko sekasotku! Sitä ennen kaksi viikkoa rempattiin täällä, laitettiin laminaatit ja maalattiin seinät. Aika rankat pari viikkoa, kun mulla sattui vielä olemaan työvuoroja molemmilla viikoilla kolme ja luennot siihen päälle. Lähdin aamulla seitsemän aikaan töihin tai luennoille, olin töissä ja luennoilla 8-10 h ja siitä sitten vielä pariks tunniks seiniä maalaamaan! No mutta nyt se ohi ja mä en muuta enää ikinä! :D Samaa sanoin kyllä vuosi sitten, kun muutin edellisen kerran :D

Nyt sunnuntaina on Espoon puolmaraton. Juoksemaan en oo kerennyt viimiseen kolmeen viikkoon kai kertaakaan. Ensinnäkin just tän muuton takia ja toisekseen, koska olen ollut pikku flunssassa. Tällä viikolla, vaikka olisi ollut aikaa, en viittinyt enää mennä juoksemaan, koska sää on huono ja pitää kerätä energiaa sunnintaille. Lätkää oon kuitenkin jonkun verran pelannut. Viime viikolla meillä oli yhden päivän lätkäturnaus, jossa me hävittiin kaikki matsit!!! Aika jäätävää, mutta nyt ainakin tiedetään, että me ollaan oikeesti aika huonoja ja että meidän täytyy vaan treenaa kovempaa.

Lauantaina olis tarkotus mennä mökille poimimaan suppilovahveroita, joita äidin mukaan on siellä ihan tolkuttomasti! Sain kaverilta myös pussillisen ihania omppuja suoraan kaverin mummon puutarhasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)