maanantai 26. syyskuuta 2011

Parsakaalikeitto ja broileria


Löysin ihanan uuden ruokaohjeen KuntoPlus-lehdestä (12/2011). En oo oikein koskaan tykännyt keitoista ja ainoo, jota joskus oon tehnyt on ollut nakkikeitto :D Nyt kuitenkin päätin kokeilla parsakaalikeittoa ja aivan ihanaahan se oli!

Resepti on superhelppo: parsakaalit keitetään pehmeäks (n. 10 min), lisätään vähän öljyä (ihan vaan 1 tl) ja suolaa, ja soseutetaan. Käytin keiton ohentamiseen vain osan keitinvedestä, vaikka ohjeessa käskettiin laittamaan koko kattilallinen :) Sehän oli kuitenkin helppo oman maun mukaan lisätä sitä nestettä niin, että saa sopivan tuhtia keittoa. Ja ohjeen ulkopuolelta sovelsin vielä vähän lisäämällä tujauksen ruokakermaa...  Keitin lisäks broilerin rintafilettä, noin 20 min keittoaika riitti. Broilerinpalat joukkoon ja pinnalle vielä vesikrassia. NAM! Vois tehdä toistekin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)