Resepti on superhelppo: parsakaalit keitetään pehmeäks (n. 10 min), lisätään vähän öljyä (ihan vaan 1 tl) ja suolaa, ja soseutetaan. Käytin keiton ohentamiseen vain osan keitinvedestä, vaikka ohjeessa käskettiin laittamaan koko kattilallinen :) Sehän oli kuitenkin helppo oman maun mukaan lisätä sitä nestettä niin, että saa sopivan tuhtia keittoa. Ja ohjeen ulkopuolelta sovelsin vielä vähän lisäämällä tujauksen ruokakermaa... Keitin lisäks broilerin rintafilettä, noin 20 min keittoaika riitti. Broilerinpalat joukkoon ja pinnalle vielä vesikrassia. NAM! Vois tehdä toistekin :D
maanantai 26. syyskuuta 2011
Parsakaalikeitto ja broileria
Resepti on superhelppo: parsakaalit keitetään pehmeäks (n. 10 min), lisätään vähän öljyä (ihan vaan 1 tl) ja suolaa, ja soseutetaan. Käytin keiton ohentamiseen vain osan keitinvedestä, vaikka ohjeessa käskettiin laittamaan koko kattilallinen :) Sehän oli kuitenkin helppo oman maun mukaan lisätä sitä nestettä niin, että saa sopivan tuhtia keittoa. Ja ohjeen ulkopuolelta sovelsin vielä vähän lisäämällä tujauksen ruokakermaa... Keitin lisäks broilerin rintafilettä, noin 20 min keittoaika riitti. Broilerinpalat joukkoon ja pinnalle vielä vesikrassia. NAM! Vois tehdä toistekin :D
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)