torstai 24. toukokuuta 2012

Ihonhoitoa

Viime aikoina oon kiinnostunut luonnonmukaisemmasta kosmetiikasta ja siirryinkin pitkäaikaisesta suosikkimerkistäni, Vichystä, käyttämään Frantsilan kasvojenpuhditusemulsiota. Nyt tilasin myös Frantsilan kasvovoiteen, koska pidin puhdistusemulsiosta niin paljon.


Voide on todella ravitsevan oloinen ja melko tuhti. Tänään kuitenkin kokeilin, kuinka se toimii meikin alla ja olen ihan tyytyväinen. Mun iho alkaa päivän mittaan joka tapauksessa kiiltelemään ja vähän väliä saa laittaa lisää puuteria. Sillon kasvovoide ei missään tapauksessa saa jättää ihoa liian öljyiseksi. Ehkä vähän normaalia kauemmin annoin kuitenkin tämän aamulla "imeytyä" ennen meikkaamista. Tuoksu tässä kasvovoiteessa on tooooodella yrttinen - melkeen sellanen miesten partaveden hajunen! :D Omasta mielestäni se haju kuitenkin haihtui kasvoilta todella nopeasti - ainakin tovon niin!! :D

Toinen uutuus, jota oon jo käyttänyt pari kertaa viikottaisessa "Spa-dayssä", jota me Thomaksen kanssa sunnuntai-iltoina vietetään, on Lushin Love Lettuce -tuorekasvonaamio. Kuorii kivasti ja jättää ihon pehmeäksi, puhtaan tuntuiseksi ja ehkä vähän öljyiseksi. Joka tapauksessa tämä on ainakin omalle iholleni huomattavasti parempi kuorinta-kasvonaamio kuin edellinen naamioni, Lushin Brazened Honey :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)