perjantai 18. toukokuuta 2012

Viinit kaappiin

Vanhempani ja Thomas antoivat mulle yhdessä valmistujaislahjaksi viinikaapin, niin kuin olin kovasti toivonut :) Tai siis lupasivat maksaa sen kaapin, jonka valitsen. Oon nyt päätymässä jompaankumpaan seuraavista vaihtoehdoista:

Hoover HWC2336DL 

Sandstrom SWC32B11E
Molemmat on ulkomitoiltaan saman kokoisia ja molempiin mahtuu noin 33 pulloa. Molemmat on yhtä kauniita puuhyllyineen. Yksi vaihtoehto olis ollut Samsungin kaappi, mutta siinä oli rumat ja halvannäköiset metallihyllyt. Hooverin kaapissa on se hyvä puoli, että siihen saa kaksi eri lämpötilaa, kun taas Sandstromiin saa vain yhden. Hooverissa on se huono puoli, että ne on tällä hetkellä ainakin Gigantin myymälöistä loppu ja seuraavaa erää saattaa joutua odottelemaan useita viikkoja. Vaan mihinkäs tässä on kiire.. valmiissa maailmassa.. :)

Innostuin eilen laputtamaan Viinistä viiniin -kirjasta niitä viinejä, joita tekis mieli maistaa. Toi kirja on ollut kiva, kun siinä kerrotaan joka viinille ruokasuositus, hinta-laatusuhde ja lisäksi se, kuinka hyvin viini kestää varastointia. Kohta puoliin onkin tiedossa ostoreissu Alkoon (joka on vähän niin kuin karkkikauppaan menis :) ja muille asioille, mm. palauttamaan viimeisiä gradu-kirjoja kunnan kirjastoon... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)