sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Juhlat on juhlittu

Eilen sitten juhlistettiin valmistumistani. Oli ihania ihmisiä, kauniita kukkia, mahtavia lahjoja ja hyvää ruokaa sekä juomaa. Sain paperit käteen jo perjantaina, jolloin käytiin heti publiikin jälkeen syömässä Thomaksen ja vanhempieni kanssa. Menin vielä sen jälkeen töihin, missä kilisteltiin kuohuvaa pomon kanssa :)

Eiliset juhla alkoivat klo 13 aikaan vanhemmillani, jonne olin kutsunut lähinnä sukulaisia ja perhetuttuja. Klo 18 lähdettiin kotiin, jonne taas tuli klo 19 aikaan kavereita ottamaan vauhtia ennen Helsingin yöelämään katoamista :)

Kaikkein ihanin lahja, jonka sain, oli äitini antama sormus, jonka isoäitini on saanut 50-vuotislahjaksi ukiltani. Olisi ottanut kuvan myös sormuksesta, mutta eilisen ryypiskelyn jälkeen sormet on niin turvoksissa, etten saa sitä irti :D Yritän saada sen kuvattua joku toinen päivä. Sain myös muutamia lahjakortteja, mm. hierontaan ja Helsinki Day Spahan. Lisäksi sain kivan ElämysLahjat.fi lahjakortin, jolla saan valita yhden erityyppisistä jutuista kuten hieronnoista, kasvohoidoista, meikkijutuista tai vaikkapa suklaatastingin :D








4 kommenttia:

  1. Paljon onnea! :) Kyllähän tuollaista suoritusta kuuluu jo juhliakin :)

    VastaaPoista
  2. Onnea kovasti! Kuulostaa oikein ihanalta päivältä ja kukat on kauniita :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille onnitteluista :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)