keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Juoksentelua

Kävin tänään klo 11 aikaan juoksemassa ja hyvä, että lähdin niin aikasin, koska silloin aurinko vielä paistoi ihanasti. Nyt taas on ihan kamala lumipyry!

Lenkki 22.2.2012
Pituus: n. 11,6 km
Kesto: 1 h 24 min
Keskisyke: 156
Max syke: 166
Kulutetut kalorit: 800

Pelkäsin, että tiet ois jäässä, kun on ollut vähän lämpimämpää, satanut lunta ja sitten taas pakastunut, mutta ihan hyvässä kunnossa olivat. Osittain teitä ei kyllä ollut aurattu ja tielle oli muodostunut vain noin 30 cm leveä polku, jolla sai hyppelehtiä. Onneks niitä pätkiä ei ollut kovin useita, koska niissä oli kyllä nilkatkin vaarassa! Kävelyteillä, missä oli aurattu, oli aurinkokin sulattanut jo vähän asfalttia esille :) Kyllä se kevät sieltä vielä tulee :D Pelästyin, kun huomasin, että eihän tässä ole siihen HCR:iin kuin reilu kaks kuukautta taas aikaa. Millonkohan sitä pääsis alottamaan sen kunnon juoksutreenaamisen, eikä menisi aina sillä mentaliteetilla, että kunhan nyt tässä vähän lenkkeilen, että kunto pysyy yllä....

Käsivarret ja pakarat on ihanan hellinä maanantain pumpin jälkeen :) Oon aina ihan pettynyt, jos treeni ei tunnu seuraavina päivinä missään. Huomenna lupasin kaverille mennä elämäni ensimmäistä kertaa kokeilemaan pilatesta. Tässä vielä viime viikkojen treenailua Heiaheiasta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)