keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Harjoitusohjelma

Kävin tänään salilla tekemässä ohjaajan kanssa itselleni harjoitusohjelman. Ohjelmassa on 9 eri liikettä: 3 jaloille, 3 ylävartalolle ja 3 keskivartalolle. En nimenomaan halunnut tehdä liikkeitä laitteissa, vaan vapailla painoilla ja ohjaaja otti hyvin toiveeni huomioon. Jotkut noista liikkeistä on tuttuja mm. Bodypump-tunneilta, mutta ohjaaja näytti vielä tarkemmin, miten liikkeet tehdään oikein ja missä olin tehnyt väärin. Yritän nyt käydä salilla kerran tai kaksi viikossa, muiden jumppien ja juoksemisen ohella.

Kiva saada ensimmäistä kertaa elämässä jotain tolkkua saliharjotteluun :) Mulla ei oo ennen ollut ohjelmaa ja jotenkin saliharjottelu on aina tuntunut tehottomalta ja semmoselta räpiköinniltä. Ohjaaja sanoikin, että usein ihmiset luulee, että salilla on tarkoitus käydä kaikki laitteet läpi, vaikka tehokkaampaa olis keskittyä muutamiin liikkeisiin/laitteisiin/lihaksiin parin kuukauden ajan samalla ohjelmalla (painoja lisäten) ja sitten vaihtaa ohjelmaa. Luulen, että saan tästä hyvin motivaatiota matkalla kohti buns of steel :D Huomiselle on varattuna pumppi ja perjantaina mulla on oikeusnotaari-publiikki (todistustenjakotilaisuus), joten pääsen salille kokeilemaan uutta ohjelmaa varmaankin vasta maanantaina.



Maistoin Skyriä tänään myös ekaa kertaa. Hmmm... ajattelin, että se olis vähän makeampaa ja tyydyttäis herkkuhimon, mutta ainakin toi vaniljanmakuinen maistuu lähinnä esanssilta ja joltain kitkerältä. Syön mielummin sitten pelkkää rahkaa ananaksella tai marjoilla. Myös viime viikolla osatamani soijajugurtti on todella hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)