lauantai 25. helmikuuta 2012

Soijaa jugurttina ja rouheena

Mulle käy aika usein niin, että näen jotain kivaa mainoksissa ja sitten on vaan pakko saada se. Onneks ei kuitenkaan mitään isoja ja kalliita juttuja, ja tälläkin kertaa kyse oli Alpron Soya Mild & Creamy soijajugurtista. Kaupassa sai sattumoisin maistiaiset niistä jugurteista ja päädyin ostamaan mustikan makuisen :) Vanilja oli vähän liian makea mun makuun. Juon muutenkin jo paljon soijamaitoa (ja ihan tavallistakin rasvatonta maitoa) ihan vaan koska se maistuu niin hyvältä - vähän niinku sulaa vaniljajäätelöä. En välttämättä usko, että soijatuotteilla on mitään erityisiä terveyttä parantavia vaikutuksia, mutta ei kai ne pahaakaan tee :)

Lisäksi päädyin ostamaan vaaleaa soijarouhetta. En ole sitä koskaan ennen maistanut, mutta yli 50% proteiinipitoisuus sai mut kokeilemaan. Ajattelin laittaa sitä ihan jugurtin sekaan myslin kanssa tai puuron sekaan. Onko teillä kokemuksia soijarouheesta ja siitä, mihin ruokiin sitä voisi lisätä? Mikä ero on muuten tummalla ja vaalealla soijarouheella?


Luettiin eilen kaverini kanssa toistemme gradut läpi, ja mä sain palautetta persiilleen menneestä pilkutuksesta :D Oon tässä eilen ja tänään sitten kerrannut pilkkusääntöjä ja nyt täytyy ruveta lukemaan gradua läpi (jälleen kerran...) lause kerrallaan. Mitäpä sitä muutakaan viikonloppuna tekisi? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)