tiistai 13. joulukuuta 2011

Juoksumattoilua

Tänään päätin lähteä juoksumatolle juoksemaan, koska sää on ollut viime aikoina niin hirveä, etten ole ulkona viitinyt juosta. Tosin, kun menin salille, niin ripeksi, mutta kun astuin salilta ulos, niin paistoi aurinko :) Eli olisin sittenkin voinut lähteä ulos juoksemaan ja nauttmiaan.

Juoksumattoilu oli kyllä yhtä tuskaa. Hidasta ja kuumaa puuhaa. En ymmärrä, kuinka oon viime talvina pystysnyt juoksemaan pelkästään matolla!

Lenkki
Pituus: 8,5 km
Kesto: 1 h
Keskisyke: 160
Max syke: 174
Kulutetut kalorit: 486

Tänään tuli sen toissa viikkoisen finanssioikeuden tentin tulokset. Pääsin läpi ja ihan ok arvosanalla. Oikis läpi ilman, että reputan tenttiäkään, alkaa olla jo todella lähellä :) Enää joku naurettava oikeussosiologia ja hallinto-oikeus :D

2 kommenttia:

  1. Minä kuulun niihin, jotka eivät voi sietää juoksumatolla juoksemista. Kuten sanoit, hidasta ja kuumaa puuhaa! Ennemmin lähden vaikka umpihankeen, sateeseen tai liukkaille teille juoksemaan, silloin maisemat vaihtuvat :D

    Niin tosiaan, löysin blogisi vasta ja taidan liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Juu, en minäkään taida enää toista kertaa juoksumatolle mennä! :D Ongelmana ulkona juoksemisen suhteen on nyt vaan se, että kadut alkaa olla jäässä ja vielä en ole saanut hankittua nastakenkiä tai -remmejä. Pieni sade ei sinällään haittaa, mutta kaatosateeseen en kyllä mielelläni lähde :)

    Tervetuloa lukemaan - toivottavasti viihdyt! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)