torstai 22. joulukuuta 2011

Todella huono idea..

Lähdin eilen lenklle, vaikka verenluovutuksesta oli kulunut vasta kaksi päivä. Olis ehkä pitänyt arvata, ettei ihan vielä pysty sellaseen ratistukseen, koska vielä toissa iltanakin näin tähtiä kun nousin seisomaan. Halusin nyt kuitenkin lähteä vähän juoksemaan ja ajatuksena oli juosta ihan vaan sellanen 8 km pikkulenkki ihan rauhallisella tahdilla. Mutta kuinkas kävikään..

Heti kotiovelta lähdettyä syke oli jo 150. Kun olin juossut noin 500 m, syke oli 160. Sen jälkeen sykemittari lopetti toimintansa (patterit loppu). Jaksoin jotenkuten raahautua semmoset 2,5 km, jonka jälkeen oli pakko kävellä!!! Tällasta mulle ei ole saattunut moneen vuoteen! En vaan saanut henkeä, ja jalata painoi tuhat kiloa. Kävelin ja hölkyttelin toiset 2,5 km kotiin. Surkeeta :/

Eilisen surkea lenkki
Pituus: n. 5,1 km
Kesto: 37 min

Tässä tämän päivän terveellinen aamupala:

1 dl rahkaa
50 g pakastemarjoja
30 g mysliä
1 paprika
10 g manteleita
1,5 dl maitoa




1 kommentti:

  1. Ihanannäköinen aamupala!

    Minullakin olisi 7. luovutuskerta edessä. Olisin saanut luovuttaa jo marraskuun puolivälissä, mutta taitaa mennä ensi vuoden puolelle, että olen ollut 1-2 viikkoa terveenä.

    Hemoglobiinin putoaminen kyllä hengästyttää, että ei ole ihmekään, että verenluovutuksen jälkeen ei lenkki heti suju. Rautaa popsimaan! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)