keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Käheä kurkku

Heräsin yöllä siihen, että kurkku oli kipeä ja niinhän se on vieläkin. Harmittaa, koska ulkona on aivan ihana auringonpaiste ja oltiin illalla Thomaksen kanssa sovittu, että jos ei sada, niin lähdetään yhdessä aamulenkille. Oon tässä jo vähän odotellutkin, että millon se flunssa oikein iskee muhun. Yleensä olen talvisin todella usein pikku flunssassa, mutta nyt on mennyt koko alku"talvi" ilman mitään. Luulen, että noudattamani terveellisempi ruokavalio, liikkuminen ja joka-aamuinen vitamiiniporetabletti on pelastaneet mut tähä asti :)

Aamu meni oikein laiskasti sohvalla löhöillessä, teetä litkien. Satuinpa taas tilaamaan H&M:ltä vaatteita, tällä kertaa 360€:n edestä :D Mutta otin useita vaatteita kahta kokoa, joista vähintään toisen sitten palautan. Tilailin jälleen vähän asiallisempi paitoja ja hameita, joita voisi käyttää töissä, jos joskus vielä johonkin töihin pääsis...

Sain oikiksen kirjastolta tammi-helmikuuksi käyttööni tutkijapaikan tutkielman tekoon. Siis pöydän ja koneen, jotka on lukkojen takana niin, että voin jättää sinne kirjakasani yöksi. Jotta paikan saa pitää, tulee sitä käyttää vähintään 4 kertaa viikossa. Uskon, että paikasta on gradun kirjottamisessa paljon hytöyä. Etenkin kun toi pienin kissanrääpäle ei kokoajan hypi kirjan päälle ja pure kynänpäätä! :D Kauhean rakas riesa! :D Lisäksi kaikki oikeustieteelliset kirjat on siinä lähellä ja eräs hyvä ystäväni kirjoittaa myös graduaan kirjastolla, joten on kahvittelu ja lounasseuraakin :) Saan paikan käyttööni 2.1.2012 eli ens maanantaina.

Mä olen sellainen ihmistyyppi, että mulla on kokoajan huono omatunto, jos en ole tekemässä jotain fiksua, kuten lukemassa, kirjoittamassa, tienaamassa rahaa, lenkkeilemässä. Myös tähän asiaan tutkijapaikka varmasti auttaa, koska jos todella käyn siellä 5 kertaa viikossa tekemässä gradua klo 9-17, niin sen jälkeisen ajan voin hyvällä mielin ottaa lunkisti. Jos tekisin gradua kotona, mulle kävis helposti niin, että olisin kokoajan pienessä stressissä enkä osaisi ottaa ansaittua vapaa-aikaa ollenkaan.

Näihin sanoihin päätänä tämän postauksen ja käyn nyt sen gradun kimppuun! :D

2 kommenttia:

  1. Itse mietiskelin joskus, että kuinka olisi mukavaa kun työt voisi tehdä kotoa käsin. Hypätä vaikka koneen ääreen, eikä tarvitsisi matkustaa esim. nykyistä 30min autolla suuntaansa. Hetken mietittyä hylkäsin idean täysin. Työt piinaisivat kokoajan ja aivan varmasti koittaisin lintsata ja pidentää taukojani. :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olisin niin kaivannut tuollaisen tutkijanhuoneen. Kotona kirjoittaminen oli koko ajan tosi vaikeaa. Kävin kompromissina kirjastolla kirjoittamassa, mutta siellä sai taistella vapaista koneista ja työrauha oli joskus olematon.

    Parane pian!

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)