lauantai 3. joulukuuta 2011

Tentti ohi!

Nyt se on vihdoin taas ohi, kuukauden kestänyt pänttääminen finanssioikeuden tenttiin. Tentti oli mielestäni aika vaikea, mutta luulisin pääseväni ainakin läpi :) Tulokset tulee jo 13.12.!

Kuten niin usein viime akoina, päädyin taas juhlistamaan tentin suorittamista käväisemällä Lushin Citykäytävän liikkeessä. Mukaan tarttui Stepping Stone -jalkahoito ja Full of Grace -seerumi, sekä No Drought -kuivashampoo ja Skin Drink -kasvovoide kokeiltavaksi.

Stepping Stone -jalkahoito (kuva www.lush.fi)


Jalkahoito oli todella tehokas ja jätti jalat ihanan kosteutetuiksi ja pehmeiksi. Juokseminen ja jääkiekkoilu kun tuppaa kuluttamaan jalkapohjia. Yhdestä palasta (5.95€) pitäisi myyjän mukaan riittää noin kuuteen jalkahoitoon. Luulen, että siitä riittää vielä usemapaankin, sillä todella pienelläkin murusella sai aikaan hyviä tuloksia.

Keskiviikkoiltana kävin vähän pidemmällä lenkillä. Selkäni, jonka rikoin viime maaliskuussa lätkämatsissa, on taas vihotellut :/ Eilen teki niin kipeää, että en melkein pystynyt kävelemään. Tosi masentavaa. Tänään olisi lätkäharkat ja huomenna matsi, mutta pohdin tässä, josko pitäisin koko joulukuun taukoa jääkiekosta. Se on varmaankin se luisteluasento, joka käy niin kovasti selän päälle. Juoksemista en kuitenkaan meinaa jättää!

Pitempi lenkki 30.11.2011
Matka: n. 11,5 km
Kesto: 1 h 21 min
Keskisyke: 145
Max syke: 180
Kulutetut kalorit: 553


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)