maanantai 26. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Niin se joulu tuli ja meni :) Sain pukilta pari juttua juoksemiseen, nimittäin kaulurin ja heijastinliivin :) Kävin heti eilen testaamassa niitä tosistoimissa. Sykemittarista on edelleen patterit loppu joten juoksin ilman. Juoksin tarkoiuksella vähän hitaampaa, koska en tietnnyt sykettäni, enkä halunnut kuluttaa itseäni ihan loppuun ja koska vielä pelkäsin, että verenluovutuksen jälkeen jaksaminen ei olisi kohdallaan, mutta kyllähän se nyt jo alkaa olla.

25.12.2011 lenkki
Pituus: n. 11,3 km
Kesto: 1 h 21 min

Kauluri oli todella hyvä ja tuli kyllä heti tarpeeseen. Lämpotila oli lenkille lähtiessä noi +1°, mutta laitoin silti pitkät alushousut ja aluspaidan päälle. Se oli aika sopiva, vaikka vastaan tuli sellaisiakin juoksijoita, joilla oli vain pitkät trikoot päällä (tai mistäs minä tiedän mitä niillä siellä alla oli ... :D)

Kuva www. haglofs.fi
Thomakselta saan joululahjaksi sen Jawbone UP -rannekkeen, josta höpisin jo aikaisemmassa postauksessani. Ne on kuulemma kaikista nettikaupoista loppu, joten saan sen sitten, kun niitä tulee lisää. Tosin saan myös vaihtoehtoiesti valita, että ottaisinko kuitenkin viinikaapin lahjaksi :) Mietin tässä vielä, että kumman haluan.

4 kommenttia:

  1. Hei, kiva blogi sulla! Ihana aina löytää juoksuaiheisia kivoja sivuja!

    t. Viola,

    http://tieyourshoesbaby.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos Viola :) Itsekin tykkään lukea muiden urheiluharrastuksista. Siitä saa uutta motivaatiota ja kivoja vinkkejäkin välillä.

    VastaaPoista
  3. Kivoja lahjoja olet saanut! Heijastinliivi! :)

    VastaaPoista
  4. Juu, sieltähän se liivi tuli :D Olin vähän vihjannut äidille, että semmonen vois olla tarpeellinen.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)