sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Turpiin tuli!

Eilinen lätkämatsi oli koko urani kaamein! Hävittiin 8-1!!! Tällasta ei ole tapahtunut meille koskaan! Oon vähän kadottanut peli-intoni. En tiedä, mistä se johtuu. Ehkä siitä, että selkä kipuilee koko ajan vähän tai sitten siitä, kun on vaan niin pimeetä ja synkkää, eikä tekis illalla klo kahdeksan aikaa enää mieli lähteä jäälle 1,5 tunniks. Mene ja tiedä... Tänään on harkat, joihin aion mennä, mutta sen jälkeen otan loppukuun vapaata ton selän takia.

Juoksemassakaan en ole käynyt vähään aikaan. Tässä on ollut niin kiire kouluhommien kanssa ja sää on ollut iljettävä! Huvittais kyllä lähteä lenkille... Ehkä huomenna :)

Eilen aloitin gradun :) Tai onhan sitä gradua tullut käytännössä värkättyä jo noin kuukauden ajan, mutta tutkimussuunnitelman tai harjoitusseminaarityön nimellä. Eilen kuitenkin laadin johdanto-lukuun tutkimuskysymykset ja tein itselleni alustavan aikataulutuksen. Olin ajatellut, että semmonen 60-70 sivua olisi hyvä pituus gradulle. Nyt loppuviikosta meidän graduryhmässä jokainen sai palautetta omasta tutkimussuunnitelmastaan tohtorikoulutettavilta ja yksi niiden kommentti mulle oli, että "kun sulla nyt on tää oikeusvertaileva näkökulma, niin pidä huoli, ettet kirjoita paljoa yli sataa sivua. Ja jos menee yli sadan sivun, niin sille pitää sitten olla hyvät perusteet." :D Vai että 100 sivua! :D

4 kommenttia:

  1. Höh peliä. Joskus on semmoista.

    Mikähän sun selässä on? Johtuuko se lätkän pelaamisesta?

    Tsemppiä graduiluun! :) Kiva kun saitte palautetta.

    VastaaPoista
  2. Mun selässä paukkui välilevy viime keväänä lätkämatsissa. Olin sen takia melkein koko kevätkauden poissa jäältä. Juoksemaan onneksi pystyin jo kahden kuukauden levon jälkeen :)

    VastaaPoista
  3. hei! saanko udella minkälaisen graduaikataulun olet itsellesi laatinut? itsekin aloitan juuri gradun kirjoittamisen, mutta en ole saanut minkäänlaista aikataulua aikaiseksi, joten olisi kiva kuulla hyviä ideoita aikatauluun!

    VastaaPoista
  4. En ole oikeastaan laatinut sen kummempaa aikataulua. Deadline helmikuun lopussa tulee siitä, että silloin gradu pitää antaa tiedekuntaneuvoston tarkastettavaksi, jos haluaa maaliskuussa paperit käteen.

    Oon tehnyt tässä opintojen aikana viisi parinkymmenen sivun tutkimustyötä ja tiedän suunnilleen, millä vauhdilla saan tekstiä aikaiseksi. Viimekädessä suunnitelmana on nyt kirjoitaa 1 sivu päivässä, jolloin pelkkään kirjottamiseen menee noin 2 kk. Mutta luulisin olevani vielä totakin vähän nopeampi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)