perjantai 14. lokakuuta 2011

Juoksupipa :)

Tänään kävin pyrähtämässä n. 8,5 km juoksulenkin. Eksyin taas, mutta löysin takaisin kotiin :) Ostin eilen Stadiumilta ohuemman juoksupipon, joka tuli tänään jo tarpeeseen, sen verran kylmä oli! Lisäksi olisi kannattanut ottaa mukaan hanskat, koska viima kävi käsiin koko ajan. Mulla oli päällä vain pitkät "normaalit" juoksutrikoot, pitkähihainen paita, kaulahuivi ja ohuen ohut juoksutakki. Siis sellainen pelkkä tuultapitävä kuori. Vähän oli viileää juosta, etenkin jaloista, mutta toisaalta vielä inhottavampaa on juosta liian lämpimästi pukeutuneena. Pitää siis vaan uskaltaa lähteä suht kevyissä vaatteissa liikkeelle ja luottaa siihen, että keho pian lämpiää.

Päivän lenkki
Pituus: n. 8,5 km
Kesto: 52 min 57 sek
Keskisyke: 153
Max syke: 170
Kulutetut kalorit: 397

Tyylikäs "uimamyssyni" :)

4 kommenttia:

  1. Ootpa nätti! :> Minul ei oo mitään käsitystä, millaisissa vaatteissa syyskylmällä saati talvella voisi juosta. Tuollainen pipo olisi kyllä saatava.

    VastaaPoista
  2. Kiitos izzie :) Mulla on vielä kylmemmille säille sellanen tekninen alusvaate. Kai kerrospukeutuminen on se avainsana! Eniten mua mietityttää, että pitääkö sitten kun on jäätä ja lunta, ottaa käyttöön jokut piikit kengänpohjiin. En oo kyllä varma, voiko noilla kengillä ees juosta loskasäässä - niistähän tulee heti vesi läpi!

    VastaaPoista
  3. Mä olen pärjännyt juoksutrikoilla ihan hyvin vielä. Vartin juoksun jälkeen ei enää sääriä palele :) Kohta pitänee ostaa kuitenkin talvitrikoot?

    Sun pitää ostaa goretex-lenkkarit niin jalat ei kastu! Niissä on joku kerros tai kalvo joka suojaa vedeltä vaikka ovat kalliimmat.

    VastaaPoista
  4. Goretex-lenkkarit olis varmasti hyvät, mutta ostin juuri noi Asicsen Gel-Nimbukset, jotka maksoi lähemmäs 200€... en ihan heti haluais ostaa toisia uusia kenkiä :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)