maanantai 3. lokakuuta 2011

Step outside the comfort zone!

Eilen oli taas lätkäharkat. Tajusin siinä treenatessa, että mulla on todella paha tapa aina jättää se viiminen rutistus tekemättä. Treenaan just vaan niin kauan tai niin kovaa, että on vielä hyvä olla, mutta en oikein koskaan viitsis väsyttää itsenäni niin, ettei meinaa saada henkeä. Tämä koskee sekä jääkiekkoa että juoksemista. Eihän se kunto varmaankaan parane, jos aina vaan treenaa sillä tasolla, mihin pystyy jo!

Eiliset lätkätreenit
Kesto:1 h 30 min
Keskisyke: 157
Max syke: 177
Kulutetut kalorit: 600

Seuraava suurempi juoksutapahtuma, johon meinaan osallistua on Helsinki City Run ens vuoden toukokuussa. En oo koskaan tykännyt juosta ulkona pakkasessa, mutta tänä talvena ajattelin, että vois kokeilla. Ostin sitä varten teknisen alusasunkin :) Kyllä se kuitenkin on varmasti antoisampaa kuin juosta juoksumatolla! Suunnittelin talven treenailuiksi 2-3 kertaa viikossa lätkää, 1 kerta Yliopistoliikunnan jumppaa ja 1 kerta juoksua. Keväämmällä vois sitten lisätä juoksukertoja.

Alla on viime viikon Heiaheia kuva. Kiva, kun kolmen viikon hiljaiselon jälkeen alkaa taas olla värikkäitä pallukoita kuvassa :D Tosin tällä viikolla vielä otin kevyesti sen viime sunnuntain puolmaratonin jälkeen.


Ilma näyttää masentavan sateiselta, mutta onneks tänään ei tarvitsekaan poistua kotoa (lukuunottamatta illan lätkätreenejä, joihin meen autolla :). Nyt on vuorossa harjoitusseminaarityön kirjoittelua - pakko saada se palautuskuntoon perjantaiksi!

1 kommentti:

  1. Huomaan, että mulla on ihan sama juttu ton viimeisen rutistuksen kanssa. Oon niin mukavuudenhaluinen :D. Ei kiinnostais yhtään tehdä mitään vetoja juostessa ym. olis vaan kiva mennä samaa vauhtia, jossa tuntuu hyvältä ; ).

    Sun talven treenailut kuulostaa kyllä tehokkailta :).

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)