sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sunnuntain sekalaiset

Eilen käytin pitkästä aikaa taas Lushin Aqua Mirabilis vartalovoita ja heti muistui mieleen, miksi olen niin rakastunut siihen :) Iho oli suihkun jälkeen pehmeä eikä tarvinnut erikseen levittää kosteusvoiteita. Lisäksi tuoksun valtavalta pähkinältä :D Nam! :) Levitin saunan ajaksi kasvoille Bûche de Noël kasvojen puhdistusainetta, jolloin sen sisältämät manteliöljyt oikein imeytyivät ihoon.

Eilen illalla oli lätkäharkat (niin kuin myös tänään). Meitä ole jälleen jäällä vain 5 pelaajaa, johtuen vierasmatsista, jossa loput joukkueesta oli pelaamassa. Harkat oli mielestäni aika kevyet. Valkku ei varmaan halunnut luisteluttaa meitä ihan puhki, koska tunnin harkat koko jäällä viidellä pelaajalla on jo muutenkin melko raskaat.

Eilisen lätkäharkat
Kesto: 1 h
Keskisyke: 152
Max syke: 172
Kulutetut kalorit: 403

Tässä Heiaheian kuvaa viime viikon urheiluista.



Äiti kävin eilen ensimmäistä kertaa meillä täällä "uudessa" kämpässä kahvilla ja toi meille kukkasen :) Veljeni tulee tänään käymään lapsineen ( 1 v. ja 4 v. tytöt). Jouduin eilen viemään toisen kissoistani, Nekun,  vanhempieni luokse asumaan, koska se on ollut niin ilkeä Nupulle. Nuppu on noin puolta pienempi kuin Nekku ja nekku aina rökittää sitä, niin päätettin, että on paras, jos kissat erotetaan toisistaan :/ Kauhea ikävä mun paksua räähkää jo nyt, vaikka vanhemmat asuukin vain noin 15 min ajomatkan päässä ja käyn siellä pari kertaa viikossa... Ostin Nupulle vehnänorasta, koska se on jo lähes kokonaan tuhonnut mun persiljan ja ruohosipulin!!


Paksu riesa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)