torstai 13. lokakuuta 2011

Kuntoilua ja muuta mukavaa torstaiaamun iloksi :)

Nyt on kädet muuten jumissa eilisestä body-tunnista! :D En treenannut mielestäni kauheen suurilla painoilla, mutta keskityin siihen, että teen liikkeet kunnolla. Yleensäkin sekä jumpissa että luennoilla mulla on periaatteena se, että kun on takapuolensa sinne asti raahannut, niin vois sitten keskittyä siihen asiaan :)


Pitäisi käydä kaupoilla tänään. Stadiumilta pitäis käydä ostamassa juoksupanta ja Espritiltä haluaisin käydä katsomassa noita alla olevia kahta toppatakkia.





Tänään on semman purkua vasta klo 16 alkaen. Sitä ennen yritän saada tehtyä lukusuunnitelman finanssioikeuden tenttiin, joka on joulukuun alussa. Samaan suunitelmaan täytyy ympätä seuraavan harjoitusseminaarin teko (palautus marraskuun lopulla) ja yksi projektitentin osa-alue. Aina edellisestä tentistä tai semmasta vapauduttuaan on pari päivää ihan pilvissä ja ajattelee vaan, kuinka ihanaa, kun ei oo mitään tekemistä. Pian sitä kuitenkin herää karuun todellisuuteen ja tajuaa, että kohta on alettava pänttäämään seuraavaan tenttiin..  No, mulla ei onneks oo enää kuin neljä tenttiä jäljellä ennen valmistumista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)