sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Salitreeniä ja uusia biisejä

Oon nyt kuitenkin ihastunut tohon kuntosalitreenailuunkin niin, ettei tällä viikolla ole muuta liikuntaa tullut harastettuakaan :) Eilen otin asiakseni lähteä salille, vaikka joudun menemään sinne junalla ja kaikkineen yhteen suuntaan kuluu aikaa noin 40 min. Oon alkanut jo nyt vähän muuttaa saliohjelmaani :) Eilen tein 3 ohjelmassani olevan ylävartaloliikkeen lisäks vielä extra liikkeet haballe, ojentajille ja hartioille. Jalat ja keskivartalon jätin sen sijaan eilen vähemmälle huomiolle. Siitä mä erityisesti oon salihrajottelussa tykännyt, että voi keskittyä niihin lihaksiin, joihin haluaa. Ja nyt kun uskaltaa ottaa niin painavat painot, että viimeset toistot on todella raskaat, niin harjottelu tuntuukin tehokkaammalta.

Mietin tässä, että ostanko ensi viikolla lisää kautta Unisporttiin, vai viitsisinkö liittyä Elixian jäseneksi, se kun olis tossa 5 min kävelymatkan päässä kotoota. Kävin Elixiassa kokeilmassa ilmatteeksi naistenpäivänä ja kyselin samalla hintoja. Opiskelijana ja maanantain "painosi verran alennusta" -kampanjan kanssa hinnaksi tulee halvimmillaan 64€/kk. Aika suolanen. Unisportissa vuosi maksaa 81€. Kyllä mä taidan Unisportin puoleen kääntyä, ainakin tän lukuvuoden loppuun asti, vaikka periaatteessa voisin vielä elokuussakin ostaa tämän vuoden opiskelijatarralla halvan jäsenyyden vuodeksi eteenpäin.

Tänään yritän mennä juoksemaan, vaikka kaikki motivaatio on nyt hukassa. En oo käynyt juoksemassa kahteen viikkoon ja alan jo huolestua, että tällä menolla kunto vaan huononee. Latailin eilen uusia biisejä iPodille, jos se vaikka sais mut lenkkipolulle. Innostuin taas pistkästä aikaa kunnon techno/trance-tyylisestä, nopeatahtisesta musiikista. Tässä muutamia uusia juoksubiisejä linkkeineen:

1. Dreamnation - Daggmask 
2. DJ S3RL - Pretty rave girl
3. DJ Splash - Days go by
4. Scarf! - The Odyssee
5. DJ-Nate - The beginning of time
6.Tune Up - Raver's fantasy



2 kommenttia:

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)