maanantai 19. maaliskuuta 2012

SATS-jäsenyys

Menin ja liityin tänään sitten SATSin jäseneksi. Mietin pitkään UniSportin, Elixian ja SATSin välillä ja syitä, miksi päädyin SATSiin, oli kolme:

1. Hyvä ja monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta
2. Hinta
3. Ystävällinen asiakaspalvelu

UniSportin päätin jättää laskuista pois sen vuoksi, että se sijaitsee niin kaukana ja vaaditaan melkoista motivaatiota, että viitsii viikonloppuna lähetä junalla salille. Elixia kaatui siihen, että niillä ei nyt sattunut olemaan hyvää liittymiskampanjaa voimassa (SATSilla sai yhden kuukauden ilmasta treeniaikaa) ja lisäksi olin todella pettynyt, kun aamulla Elixialle soitellessani sieltä luvattiin soittaa takas klo 10-11, mutta puhelua ei kuulunut. Lopulta sieltä oli soiteltu klo 18 aikaan, kun olin jo iloisesti SATSin jäsenenä jumppaamassa :)

SATSilla on myös mun lempparijumppani Les Millsin Bodypump ja muutenkin Elixiaa enemmän kunnon bodailutunteja. Elixialla oli paljon kaikkea ihme venyttelyä ja joogaa, yms. Huomiselle varasin heti NTC Get Strong! -tunnin, jolla keskitytään vastaan, reisiin ja pakaroihin, eli just niihin mihin tahdonkin :)

Ihan pienenä plussana SATSilla Bodypumpin jälkeen jaettiin ilmatteeks urheilujuomaa kaikille. Lisäks pukkarissa oli ilmatteeks käytettävissä shampoot ja hoitoaineet. Kivoja pikkujuttuja, jotka tuntuu UniSportin jälkeen ihan luksukselta ja saa hyvälle mielelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)