keskiviikko 10. elokuuta 2011

Juoksujalkaa vipattaa :D

Oon käynyt viimeks juokemassa viikko sitten ja pieni tauko teki ihan hyvää polvelle. Kyllä sitä vielä särki, mutta ei niin paljon kuin aikasemmin. Jalat saattoi olla vielä viikonlopun lätkätreeneistä vähän rasittuneet, ainakin takareisissä tuntui (hyvällä tavalla) koko lenkin ajan :)

Tämän päivän lekki oli kummallinen! Oli ihana juosta ja oikein sormet syyhys jo aamulla, että kohtako saan lähteä juoksemaan. Juoksin ekan suuremman kiekan ihan hitaasti, ikään kuin lämmitellen, syke alle 140. Toisen, vähän lyhemmän kiekan päätin juosta korkeammalla sykkeellä, mutta kuinka vaikeeta se olikaan saada syke edes 150! :D Tuntu, että pitää juosta ihan kauheeta vauhtia, jotta syke nousis edes vähäsen :D Kiva välillä näinkin päin. Viimesen pikku kiekan juoksin ällö-intervalleja, 1 min hölkkää ja 1 min täysillä. Ihan tappavaa!!!

Päivän lenkki
Pituus: 12,6 km
Kesto: 1 h 27 min 56 s
Keskisyke: 146
Max syke: 175
Kulutetut kalorit: 608

Ruuaksi tein jotain niin terveellistä, että terveellisemmäks enää tuskin menee :D Marinoimatonta kanan rintafilettä, keitettyä parsakaalia, paprika-tomaatti-raejuusto-sekotusta ja ruikkari hummuksella ja juustolla.


Onko teilläkin nyt syksyn lähestyessä hinku ruveta syömään terveellisemmin ja urheilemaan enemmän? Mulla syksy on ehdottomasti se aika vuodesta, jolloin on eniten energiaa ja tuntuu, että uusi alku on edessä :) Me likes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)