sunnuntai 14. elokuuta 2011

Reality check

Palattiin just viikonlopun veneilyreissulta. Vähän keikuttaa... :D Tunnin päästä pitäis jo olla jäällä, kahden tunnin lätkätreeneissä :)




Satuin mainitsemaan isälleni veneellä, että haluaisin uuden kameran. Mulla on nyt Canonin ihan perus pokkari, mutta oon halunnut vähän paremman kameran, mutta en ehkä kuitenkaan järkkäriä, koska ne on niin isoja, ettei mahdu laukkuun. Isä kaivoi laukustaan Canonin G10 kameran ja antoi sen mulle, koska sillä on kuulemma noita useampia :D Iskä on just tollanen :)  Yritin eilen jo vähän kuvailla tolla, mutta en kyllä tunne vielä puoliakaan kaikista toiminnoista, joita tossa on. Tykkään tosta kamerasta, kun se on noin hyvän pieni, mutta Thomaksen (joka tietää kameroista enemmän) mukaan kuitenkin ihan laadukas kamera.



Huomenna on työpäivä klo 8-16 ja siihen päälle vielä oikeustaloustieteen luento 16.30-20. Sama homma joka päivä torsatihin asti, eli tällä viikolla ei varmaan tuu oikein urheiltua. Tosin ajattelin ehkä lintsata keskiviikon luennon (ja toivon saavani luentomuistiinpanot joltain kaverilta), jotta pääsisin edes kerran viikolla kunnon lekille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)