keskiviikko 3. elokuuta 2011

Nike+

Olen nyt käyttänyt Nike+:aa muutaman viikon lenkillä käydessäni ja oma mielipiteeni kyseisestä lelusta alkaa olla selvillä.

Hintahan oli Stadiumilla vaan 30€ + pieni kengännauhoihin solmittava tasku sensorille 5€. Itseäni ainakin motivoi värikkäät graafiset kuvat juoksemisistani ja urheiluistani (kuten mm. Heiaheia), joten olen kyllä tykännyt Nike+:sta nyt, kun oon saanut sen suht koht kalibroitua. Erityisesti halusin nähdä juoksemani matkan pituuden ja montako minuuttia keskimäärin menee kilometriä kohden. Eihän tämä nyt millään lailla välttämätön ole, mutta itse olen tyytyväinen, että ostin :)

Hyvää
- Jollain tarkkuudella näkee mm. nopuden ja reitin pituuden
- Netissä voi luoda profiilin, johon on helppo ladata iPodista suoraan juoksun tiedot ja seurata lenkin kulkua hyvinkin tarkasti
- Netissä voi myös asettaa itselleen haasteita, valita treeniohjelman, ym. muuta mikä saattaa motivoida
- Summittainen matkan mittaus on hyvä esim. juostessa 500 m intervalleja

Huonoa
- Hankala kalibroida, vaati muutaman kalibrointikerran ennen kuin mittaukset alkoi osua kohdilleen
- iPod pitää olla mukana, eli vaatii jonkun taskun tms. lenkkivaatteissa
- Kalibroinninkin jälkeen epätarkka, samalla reitillä saattaa eri päivinä olla pituudessa eroa satoja metrejä


Harjoitusohjelma puolimaratonille

Tavoteeni, 10 x 6 min/km juoksuja

Juoksun tiedot

Kaikkien juoksujen tietoja

2 kommenttia:

  1. Harmi että siinä heittää tuo mittaus. Mistähän sekin johtuu. Houkuttelisi kyllä itseäkin tuommoinen, kun haluaisi tietää tarkemmin matkojen pituudet. Ja just noissa intervalleissa olisi kiva tietää, mikä väli on esim. 500m ym. Hei toivottavasti polvi tokenee pian, ei oo kivoja moiset kipuilut.

    Ps. Olis kiva, jos kirjoittaisit sun lätkäharrastuksesta enemmänkin :). No varmaan kirjoitatkin, nyt kun treenit alkaa, mutta olisi tosiaan kiva kuulla siitä enemmän.

    VastaaPoista
  2. Niin, eihän toi kovin tarkka oo, mutta ei toisaalta oo edes mun miehen GPS, joka sillä on iPhonessa. Sekin näyttää samalla reitillä lähes sadan metrin eron!!

    Enköhän mä pääse tänne vilelä tosta lätkästäkin kirjottelemaan, niin hauskaa se on! :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)