keskiviikko 24. elokuuta 2011

Muumimuki ja muuta mukavaa :)

Muumimuki kokelmani karttui jälleen yhdellä, kun Thomas toi yllärinä mulle Hosuli-mukin <3 Nyt kelpaa taas aamukahvia juoda :) Aamupalaks laitoin banaanijugurttia, rahkaa, itse tehtyä mysliä, banaania ja mustaviinimarjoja. Pienenä en suostunut syömään mitään muuta jugurttia kuin banaanijugurttia, koska se oli ainut jugurtti, jossa ei ollut sattumia :D Mua inhotti ajatella, että hedelmäpommissa ne marjanrikaleet voisikin olla oikeesti jugurttiin vahingossa joutuneen hiiren riekaleita! Vähän villi mielikuvitus lapsella... :D Muutenkin olin aika ronkeli lapsena, en mm. suostunut syömään mitään, mikä oli vähänkään paistuessaan saanut väriä, kuten makaronilaatikon pinta. Edelleen tietyty asiat on musta vähän yököttäviä, kuten grillatun broilerin ruumis! Thomaksen pitää aina valmiiks riipiä broilerista mulle lihat, koska sitä luista ruumista en haluu nähdä! :D



Tänään on kiva päivä tiedossa: lähdetään pikkusiskon kanssa kirppiksille kiertämään. En yleensä osta muuta kuin kirjoja kirppiksiltä, mutta nyt on vähän sisustuskärpänen päässyt purasemaan, joten taidan kattella sellasiakin juttuja :) Harjotusohjelmassa lukee tän päivän kohdalla alle tunnin intervallilenkki, joten pakko kai se on mennä! No kyllä mua oikeestaan jo huvittaakin taas mennä juoksemaan. Ilmakin näyttää vielä ihan hyvältä, ei sada, mutta ei oo myöskään liian kuuma.

Kävin eilen katsomassa paria vuokra-asuntoa. Samoja asuntoja kävi katsomassa myös laskujeni mukaan 9 muuta pariskuntaa... Jätin kuitenkin hakemuksen, mutta katsotaan nyt tärppääkö :) Onneks ei oo sellasta ihan pakottavaa pakkoa saada asunto just 1.9 alkaen, vaan voidaan (jos psyyke vaan kestää) asua täällä vanhemmilla kunnes saadaan joku passeli kämppä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)