maanantai 8. elokuuta 2011

Motivaatiota etsimässä

Tässäpä taas kuvaa viime viikon urheiluista Heiaheiasta :) Hyvin jääkiekkopainotteinen viikko. Seuraavat treenit on vasta ens perjantaina, mutta meinaan käydä juoksemassa ainakin kerran ennen sitä. Tämän päivän ja huomisen päätin pitää välipäiviä, että kipuileva polveni saisi vähän levätä. 



Yritän aina kehittää kaikenlaista, että motivaatio pysyisi korkealla ja juokseminen ei tuntuisi niin pakkopullalta. Kaiken kaikkiaan kyllä tykkään käydä juoksemassa, mutta välillä on sellasia päiviä, tai jopa viikkojakin, ettei oikein huvittais. Muutamia hyviä motivaationlähteitä olen löytänyt:

~ Uudet reitit - ei kai kukaan jaksa samaa purtsaa kolmea, neljää kertaa viikossa juosta
~ Uudet varusteet ja urheiluvaatteet - ihan lemppari motivaattori! :D Tulee vaan vähän kalliiks...
~ Musiikki - latailen silloin tällöin iPodille uusia biisejä, niin lenkki menee kuin lentäen niitä odotellessa
~ Harjotusohjelma - tiettyä säännöllisyyttä harjotuksiin. Toisaalta mulla tää vähän kääntyi päälaelleen, koska harjotusohjelman tiukka seuraaminen sai juoksemisen tuntumaan just siltä pakkopullalta
~ Heiaheia - värikkäät graafiset esitykset vetoaa ainakin muhun. Lisäks on ruvennut tulemaan kavereiden kanssa leikkimielistä kisaa, että kuka urheilee ja miten paljon :)
~ Tavoite - esim. mulla häämöttää puolimaraton Espoon rantamaratonilla syyskuun lopussa
~ Lenkkiseura - mieluiten juoksen yksin, että saan keskittyä omaan suoritukseeni ja juosta just sillä vauhdilla kuin itse haluan, mutta toisinaan on ihana käydä kavereiden kanssa pidemmällä lenkillä ja parantaa maailmaa siinä sivussa :)

Anitan blogissa oli kiva idea urheilupäiväkirjan pitoon. Siinä omat urheilut arvostellaan tähdin 1-5 päivittäin. Just joku tollanen vois saada muhun taas uutta potkua. Voi olla, että niitä 1 tai 0 tähden päiviä olis vaan aika paljon! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)