lauantai 27. elokuuta 2011

Monen monta asiaa

Tässä on nyt pari päivää ollut sellasta haipakkaa että huh huh!! Eipä saatu sitä asuntoa, jota kävin katsomassa, mutta maanantaina on jo uusi kämppä tarkastettavana. Kuvissa se näytti aivan ihanalta ja mietin jo, että pitäiskö lahjoa se välittäjä, että saatais se asunto... ;)

Viimeks oon käynyt juoksemassa keskiviikkoiltana. Vähän oon siis taas luistanut harjotusohjelmasta.. Juoksin keskiviikkon reilu 16 km lenkin. Juoksin kaks kertaa isoimman kiekan ja yhden kerran vähän pienemmän kiekan. Ihaninta on lähteä sille vikalle kiekalle, kun voi rauhassa antaa sykkeen kohota ja päästellä menemään, koska ei tartte enää säästellä paukkuja :) Kun pääsin takas kotiin ja hetken oli venytellyt, rupsein palelemaan ihan hulluna. Kynnet ja huulet meni ihan sinisiks, mutta onneks sauna oli jo päällä, niin pääsin lämmittelemään. Makoilin 60 asteessa melkein puol tuntia :)

Keskiviikon lenkki
Pituus: 16,5 km
Kesto: 1h 48 min 54 s
Keskisyke: 156
Max syke: 172
Kulutetut kalorit: 851

Tänään oli lätkätreenit. Hyvät treenit olikin. Satuin joka harjotuksessa yhden hyvän pelaajan pariks ja se osaa vaan aina syöttää suoraan lapaan. Siitä, kun ei pöllöillyt ja sekoillut sen kiekon kanssa koko ajan tuli itellekin sellanen fiilis, että hei mähän osaan! :D Yhden spurtin päätteeks pelästyin jo, kun selässä tuntu vähän samankaltaista kipua kuin maaliskuussa, kun välilevy turskahti. Onneks se kipu meni (suurimmaks osaks) pois, koska huomenna on kauden eka peli, enkä todellakaan haluu jäädä siitä pois! Tiedän kyllä, että terveys on matsiakin tärkeempää ja se oli yhtä helvettiä koko viime kevää, kun selkää ei voinut taivuttaa yhtään. Pesin hampaat polvillani lavuaarin edessä ja opin myös poimimaan taravroita lattialta varpaillani :D

Päivän treenit
Kesto: 1,5 h
Keskisyke: 159
Max syke: 177
Kulutetut kalorit: 662

Nyt syön rahka-jugurtti-marja sekotusta, johon ripottelin päälle auringonkukansiemeniä ja hasselpähkinää. Täytyy vielä yrittää jaksaa venytellä, ettei sitten huomenna matsissa oo lihakset jumissa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)