tiistai 5. heinäkuuta 2011

"Välineurheilua"

Ostin tänään juoksuharrastusta tehostaakseni Nike+ härpäkän, eli pikkusen palasen, joka laitetaan kenkään ja vastaanotin liitetään iPodiin ja sen sitten pitäis kertoa tarkempi juoksuvauhti sekä -matka. Kävin kalibroimassa sen salilla tänään ja huomisella lenkillä se sitten pääsee tositoimiin :) Vähän hävetti käydä juoksemassa salilla 1 km :D Salivaatteet päälle, n. 8 min juoksua ja pois. Mulla kun ei ole Nike+ yhteensopivat juoksukengät (joissa olisi siis kolo palaselle pohjallisen alla), niin ostin vielä tollasen pienen taskun, joka kiinnitetään nauhoihin, jossa se pikku sensoripalanen sitten asuu.




Ostin noin kuukaus sitten Footbalance-pohjalliset ja täytyy sanoa, että on olleet hyvät. Hinta oli n. 50€. Aikasemmin teippailin aina ennen lenkkiä jalkapohjia niistä kohdin mihin meinasi tulla hiertymiä. Nyt en oo enää teippaillu ja jalat on ihan kunnossa. Kengät tuntuu tosi hyviltä ja just omaan jalkaan sopivilta pohjallisten kanssa.

Niin, toivottavasti kukaan ei ole luullut, että juokseminen ei ole välineurheilua! :D Juoksukamoihin alkaa olla uponnut saman verran, ellei enemmänkin rahaa kuin lätkäkamoihini.. on pohjallisia, housuja, paitoja, urheiluliivejä, kenkiä, sykemittareita, hanskoja... :D Mutta hyvä puoli urheilukamojen ostamisessa on se, että siitä ei ikinä voi (eikä saa) tulla morkkis. Pidän sitä vähän niinku sijoituksena itseeni :)


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Olisin kiinnostunut kuulemaan, miten "juoksusiru" toimii ja mitkä ovat käyttäjän fiilikset. Haaveilen samanlaisesta laitteesta ja kengästäni jopa löytyy sille sopiva reikä. Jos siis jokus tuntuu tarvetta raportoida asiasta, niin täällä on yksi innokas kuulija.

    Terveisin, Riina

    VastaaPoista
  2. Moikka! Raportoin kyllä heti, kun olen jonkinlaisen mielipiteen päässyt muodostamaan :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)