torstai 28. heinäkuuta 2011

Sadepäivän syöpöt

Asia on nyt niin, että herkkulakkooni tulee huomenna pienen pieni katkos. Tyttöjen kanssa ollaan jo pidemmän aikaa puhuttu kakkukekkereistä, joihin jokainen leipoo kakun ja niin siinä vaan kävi, että huomiselle pärähtää sellanen herkuttelu- ja kaloripommi, että oksat pois! :D Ehkä se sallitaan tässä mun herkkulakossa. Kyse on kuitenkin sosiaalisesta tilanteesta, jota on pohjustettu jo monta vuotta!

Itse leivoin kekkereihin juustokakun. Eikä mitään cold bakea, vaan hemmetin monimutkasen ja suussa sulavan ihanan juustiksen :D No, ei se oikeestaan ollut kovin monimutaknen, vähän vaatii vaivannäköä, mutta on se sen arvosta (tein tämän saman kakun viime syksynä pikkusiskon ylppäreihin). Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä reseptiä! Tyler's ultimate cheesecake, resepti on enkuks ja eka joutuu vähän googlettamaan mittoja.




Pienempi kulho kuvan alalaidassa on myös juustokakunrääpäle. Piti tehdä Thomakselle oma kakku, koska muuten se alkaa märröttää :D Otin äsken kakut pois uunista ja molemmat oli kyllä vielä todella hyllyviä. Vähän jännittää, että jäivätkö kuitenkin liian kosteiks! Valmiista kakusta laitan kuvaa huomisen kakkukimarakuvien yhteydessä :)

Yritin huomisen vastapainoks syödä tänään vähän kevyemmin. Oon jo vähän kyllästynyt tavallisiin salaatteihin ja niinpä kekkasin nyt tehdä superhelpon paprika-kurkku-raejuusto-sekotuksen. Ärsyttää, kun kaupassa myytävät  kahden kappaleen syöntikypsät avokado-paketit on nyt pari kertaa ollu lähinnä ylikypsiä! Irto avokadot on puolestaan aina ihan vihreitä ja kivikovia... Ei oo helppoo. Sillon kun sattuu sopivan kypsä avokado tielle, niin elämä hymyilee :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)