maanantai 4. heinäkuuta 2011

Delicious!

Noniin. Nyt on treeniohjelma pyörähtänyt iloisesti käyntiin. Kävin aamupäivällä n. 7 km lenkin, jonka juoksin tooooodella hitaasti, yrittäen pitää sykkeen alle 146. Suurimmaks osaks se olikin jossain 130 paikkeilla. Olin vähän skeptinen sen suhteen, että miten noin hitaasti voi "juosta", je melkosta hölökyttelyä se kyllä olikin. Luin, että matalilla sykkeillä kunto ei kasva, mutta rasva palaa ja sehän kelpaa mulle myös :)

Päivän lenkki
Pituus: n. 7 km
Aika: 52 min 50 sek
Keskisyke: 132
Max syke: 153
Kulutetut kalorit: 299 kcal

Kokeiltiin tänään tehdä ruokaa vähän uusien reseptien mukaan. Bongasin molemmat uutuudet S-ryhmän Yhteishyvä-lehdestä ja vitsi että oli hyvää! :D Tehtiin porsaan sisäfilettä ihan normaalisti pannulla ja sen lisukkeeks peruna-hallouminyyttejä ja kastikkeeksi salsa verdeä. Ohjeen mukaan noihin nyytteihin tulee vain paprikaa ja perunaa, mutta me vähän sävellettiin ja lisättiin kesäkurpitsaa, herkkusieniä, sipulia, minitomaatteja ja valkosipulia. Salsa verde oli myös aivan ihanaa - kannattaa todella kokeilla molempia reseptejä :)

Salsa verde

Leffa oli aika pitkä ja ei mun lemppari, mutta popcorni pelasti tilanteen. Käytiin myös kahvilla (tai oikeestaan chilly chai latte taitaa olla teetä?) ja pullalla :)






2 kommenttia:

  1. Nam mitä herkkuja! :) Salsa verde näyttää niiiin hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Hyvää se olikin, etenkin nyytissä olleiden perunoiden kanssa :) Laitoin salsa verdeen ohjeen 2 valkosipulikynnen sijaan 3,5 kynttä, koska satun valkosipulista tykkäämään :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)