sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Loma loppuu!!

Niin se vaan vierähti neljä viikkoa ihmeen nopeesti. Tää on ollut yksi parhaista ja rentouttavimmista kesälomista piiiiitkään aikaan. Ollaan Thomaksen kanssa asuttu täällä mun vanhemmilla, isossa omakotitalossa, jossa on iso piha. Ei ole tarvinnut hikoilla pienessä kuumassa kaupunkikämpässä niin ku viime vuosina :) Pihalle voi mennä millon vaan ottamaan arskaa (olettaen, että se paistaa), eikä tarvitse suunnitella ja pakkailla puistoon tai rannalle lähtemistä varten.

Käytiin Bulgarian Sunny Beachilla hankkimassa pohjarusketus ja lomailemassa oikein olan takaa. Ja sitten oli tietysti se ihana reissu purjeveneellä Sipoon saaristossa :) On kerennyt lukea ihania romaaneja, tehdä kunnon ruokaa ja käydä lenkillä ja ihan vaan olla ja löhötä! Kaiken kaikkiaan rentouttava ja aurinkoinen loma.



Aikasempina vuosina oon aina yrittänyt tenttiä kesätenteissä jotain ja lukenut sitten niihin tentteihin. No eihän sellasesta lomailusta tuu yhtään mitään. Lisäks oon aikasemmin joutunut ottamaan aurinkoa parvekkeella, onnettomassa kippurassa, jolloin mahamakkaroista on jäänyt rusketusraidat! :D Ihan oikeesti! Kyllähän mä tänäkin kesänä yritän tenttiä jotain, mutta tajusin just, että tulevaisuudensuunnitelmieni kannalta on oikeestaan ihan sama, valmistunko toukokuussa vai elokuussa, joten saatan jättää tentin ens kesään :) Älä ikinä tee tänään sitä, minkä voit jättää huomiselle..

Ihan kiva toisaalta mennä huomenna taas töihin ja päästä jonkinlaiseen arkeen ja rutiiniin kiinni. Oon luonteeltani kuitenkin melko järjestelmällinen ihminen ja tykkään, että asiat on ojennuksessa. Suunnittelen kokoajan kaikenlaisia asioita ja mietin miten olis mahdollisimman tehokas. Mietin mm. mitä pistän päälle aamulla, millon käyn syömässä, moneltako käyn lenkillä. Suunnittelen myös opintojani jatkuvasti, samoin kuin tenttiin lukemista. Voih, kun lukuvuoden 2011 - 2012 opinto-opas jo pian ilmestyis! :D Vihdoinkin pitää taas aamulla pistää päälle muutakin kuin bikinit ja farkkushortsit :) Eikä sitä työntekoa kestä ku 2 viikkoa, ja sitten on taas viikon loma :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)