torstai 14. heinäkuuta 2011

Salaatti ilman salaattia

Niinpä niin! Halusin tehdä päivälliseksi leipäjuustosalaatin ja kävin kaupassa ostamassa ainekset sitä varten. No, jäävuorisalaatti olikin keskeltä mätä, joten salaatti jäi ilman salaattia :D Lisäsin sitten vähän enemmän kurkkua. Myös molemmat ostamani avokadot oli ylikypsiä ja tummuneita. Onneksi sain kuitenkin tähän lautaselliseen toisesta avokadosta vähäsen. Ihan maukas siitä salaatista tuli kuitenkin:) Cantaluponmeloni ja oman maan basilika maistuikin tosi hyvältä yhdessä. Siitä vois kehitellä jotain. Ehkä vois kääriä melonin parmankinkkuun (niin kuin monessa paikassa oon nähnyt) ja siihen vielä se basilika mukaan :) Mmmmmm..


Oon vähän miettinyt tätä suhdettani ruokaan. Aikasemmin, sanotaan vielä noin vuos sitten, en koskaan ajatellut mitä söin ja milloin. Usein söin kunnon ruokaa ihan pikkusen, ikään kuin näön vuoksi. Ruoan päälle vetäsin sitten pussin karkkia. Nyt oon jostain syystä alkanut miettiä mikä olis terveellistä ja (valitettavasti?) miten paljon kaloreita missäkin on. Tänäänkin ajattelin, että ei viitsis syödä mitään tuhtia, koska tänään en aio liikkua.

Luultavasti ikä on yksi syy, miks oon alkanut vahtaamaan syömisiäni. 26-vuotiaana alkaa olla yhä vaikeampi pysyä kunnossa :D Toisaalta juokseminen on kiinnittänyt huomioni ruokaan siinä suhteessa, että yritän syödä terveellisesti ja niin, että kroppa ois mahdollisimman hyvin ravittu juoksemista varten. Ja sitten tietysti armaat työkaverit, joista 3/4 on niin timmissä knnossa, että napsahtavat kohta! :D Pakostakin sitä kuulee mikä on terveellistä ja mikä poistaa nestettä, jne. Ei se väärin oo :)

Kävin illalla vähän käveleskelemässä pihamaalla ja metsässä, kun oli niin ihanan leppoisa ilta-auringonpaiste  :) Innostuin ottamaan muutamia valokuvia. Olis ihana tietää kuvaamisesta vähän enemmän itsekin. Mulla on tollanen tavallinen pikku kamera (jonka tärkein ominaisuus on se, että se on vaaleanpunainen ;)) ja luulenkin, että en oikeesti jaksais perehtyä järkkärin kaikkiin toimintoihin ja ominaisuuksiin. Siispä se olis kuitenkin mulla melko turha. Tykkään kuitenkin paljon katsella muiden ihmisten ottamia kuvia ja räpsiä itsekin :)











Karviaismarjat ja punaviinimarjat alkaa vähitellen kypsyä :D Mustikka näyttäis olevan jo aivan syöntivalmis, mutta luumu-raukka on vielä ihan raakile. Puutarhaan oli taas avautunut muutamia liljoja, tällä kertaa keltasia. Valkoset liljat on ehdottomasti mun lemppareita! Itse asiassa tykkään liljoista niin paljon, että suunnittelin hääkimppunikin olevan kokonaan vaaleanpunaisista ja valkoisista liljoista tehty. Päädyin sitten kuitenkin aivan ihanaan pallomaiseen ruusukimppuun, jossa oli viittä eriväristä ruusua sekä helmiä <3  Tossa kuvassa se näkyy aika hyvin :) Vois kyllä melkeen mennä toisenkin kerran naimisiin (mielellään saman miehen kanssa), ihan vaan, että sais järkätä uudet häät, kokeilla taas kymmeniä ihania hääpukuja, valita kukkia, valita kakkuja.. ;D

2 kommenttia:

  1. Oh. Oot kyllä ollut kaunis morsian! :)

    Mustikoita! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Sitä on kyllä aika vaikeeta olla rumakaan, kun on ammattimeikkaajat ja kampaajat ja iiiihana hääpuku :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)