keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Call me weird

Nyt oon onnistunut kalibroimaan Nike+:n niin, että se näytti tänään ihan tarpeeks lähelle totuutta :) Kyllähän se vähän outoa on, että edellisilläkin kaibroinneilla se on näyttänyt eri pituuden samalle lenkille, riippuen siitä, oonko juossut koko matkan vai kävellyt ja hölkännyt (kuten teen nykyään usein Thomaksen kanssa). Vielä en ihan varauksetta Nike+:aa suosittele, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

Tänään hölkkäsin ja kävelin Thomaksen kanssa 5,8 km ja juoksin siihen päälle vielä intervallilenkin (2 min hölkkää / 2 min täysillä) 1,8 km. Tänään oli oikeestaan tosi hyvä mieli lenkillä :) Heti kun otti ekat juoksuaskeleet, tuli oikein semmonen ilonen fiilis ja sitä jatku lopun intervallienkin läpi. Vasen jalka ja polvi vähän edelleen särkee, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että pysyisin poissa lenkkipolulta. Oon myös huomannut, että nykyään siinä 6-8 km kohdalla alkaa tuntumaan, että lihakset on vasta lämmenny ja juoksu alkaa rullata omalla painollaan :)

Löysin lenkillä kiven. Oikein kauniin, täydellisen pyöreän kiven :D Näin sen sunnuntain lenkillä siinä karmeimmassa ylämäessä ja mietin jo sillon, että jaksanko kääntyä takas hakemaan sen, mutta en viitsinyt. Tänään kävelin sen mäen ylös ja etsin samalla tätä kiveä, ja siinähän se edelleen möllötti mua odottamassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)