perjantai 29. heinäkuuta 2011

Happy Blooming

Ihania juttuja tullut taas ostettua Lushista :) Syksyllä, kun ilmat viilenee, rupee taas tekemään mieli käydä enemmän kylvyssä ja sehän tietysti tarkottaa shoppailureissua Lushiin. Nyt ostin vaan Thomakselle Sexy Peel -saippuan, joka tuoksuu ihanasti sitruunalle, sekä itselleni kirsikkaisen Happy Blooming -kylpysulan. Taidan kohta lähetä kylpyyn, tulin nimittäin just aamulenkiltä :)




Aamulenkki ei ollut mitenkään suunniteltu juttu. Heräsin klo 8.30 ja tuumasin, että vois lähteä juoksemaan. Kiskoin kuteet päälle, join lasin vettä ja lähdin juoksemaan. Ajattelin jo lähtiessäni, että nyt on sellanen fiilis, että vois juosta kovaa. Alotin liian kovalla vauhdilla ja niinhän siinä kävi, että vauhti hyyty kesken matkan :D Sykkeet oli katossa, eikä henki kulkenut. Syytän tästä paitsi tyhjää vatsaa ja aamun kankeita lihaksia myös maanantaista verenluovutusta!

Päivän lenkki
Pituus: 6,3 km
Aika: 44 min 30 sek
Keskisyke: 159
Max syke: 174
Kulutetut kalorit: 359 kcal



Aamupalaks ostin eilen uusia murtsuja, oli hyviä. Ei tarvii aina syödä sitä samaa jugurtti-rahka-mössöä marjoilla :D Nyt pitäis kyllä päästä metsään poimimaan tuoreita mustikoita. Lisäks pitäis jostain kaivaa innostus käydä keräämässä kypsät viinimarjat pihamaan puskista.

Jeee!!! :D Illalla on luvassa kakkukestit tyttöporukassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)