lauantai 2. heinäkuuta 2011

Aamulenkki ja uudet kesävarpaat

Lähdettiin tänään Thomaksen kanssa aamulenkille hyvissä ajoin jo seitsemän aikaan, että ei olis niin kuuma. Kuuma oli kuitenkin.  Juostiin ja käveltiin Thomaksen kanssa (joka on siis vasta alottanut juoksuharrastuksen) pieni lenkki yhdessä (n. 1,8, km) ja lähdin siitä sitten yksinäni isommalle lenkille (n. 6,8 km). Juoksin lähes ensimmäistä kertaa elämässäni ilman musiikkia. Oli vaan niin kaunis ja rauhallinen aamu, että ajattelin haluavani kuunnella mielummin luonnon ääniä :) Hengittäminenkin oli tasaisempaa, kun ei joutunut joikaamaan musiikin mukana. Vielä en ole itselleni harjoitusohjelmaa kerennyt tehdä, joten juoksin vaan ihan normilenkin, normivauhdilla. Oletettavasti harjoitusohjelmassani tulee olemaan sekä hitaampia lenkkejä, että intervalliharjotuksia. Intervalleja tulen luultavasti inhoamaan... :)

Päivän lenkki
Pituus: n. 8,8 km
Aika: 1 h 3 min 41 sek
Keskisyke: 151
Max syke: 170
Kulutetut kalorit: 467 kcal

Viitsin pitkästä aikaa tehdä itselleni taas aamupalaa. Viime aikoina, aamupalan on korvannut mm. suklaa ja kahvi :) Nyt laitoin maustamatonta jugurttia sekä rahkaa, viime vuonna omasta puutarhasta poimittuja puna- ja mustaviinimarjoja, hilloja, mysliä sekä mantelirouhetta.

Illalla lähetään tyttöjen kanssa ulos! Jiihaaa!! :D Pitää vielä värjätä hiukset ja muutenkin valmistautua henkisesti illan rientoihin. Lakkasin tossa jo varpaankynnet ikivahoista lakoista sekoitamallani herkullisella pinkillä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)