torstai 21. heinäkuuta 2011

Väsynyt mutta onnellinen

Jeeeee, vika kasin aamu tällä viikolla :D Huomenna tuun ysiin töihin ja meinaan yrittää ajaa aamulla pyörällä asemalle, jos kelit on hyvät. Ens viikko onkin taas lomaa - tai siis lomaa ja lomaa, kesätenttiin lukemista lähinnä. Oon yrittänyt äidille vähän vihjata, että voitais lähteä taas purjehtimaan. Kyllä sitä varmaan saaressakin pystyy tenttiin lukemaan. Oon nyt päättänyt jättää sen ällöttävän hallinto-oikeuden tentin välistä ja teen sen sijaan yhden tutkintovaatimuskohdan projektitentistä, tarkoittaa siis kahta kirjaa rikosoikeudesta :D Jipiii!!! Me likes! Oikeestaan odotan jo aika innolla, että pääsen lukemaan noita kirjoja. Taidan olla päästäni sekasin!

Eilen illalla olin niin väsynyt, että menin jo ennen yhdeksää sänkyyn ja nukahdin varmaan heti siinä yhdeksän jälkeen. Me käytiin kaverin kanssa työpäivän päätteeks oikein pitkällä kivalla juoksulenkillä. Juostiin Katajanokka ja Töölönlahti ympäri ihan mukavalla vauhdilla kuitenkin niin, että pystyi vielä puhumaan :) On ollut kyllä melkosen rankka viikko noin kaiken kaikkiaan. Urheilua ja töitä. No ens viikolla saa taas vähän relata :)

Eilisen lenkki
Pituus: n. 12 km
Aika: 1 h 21 min 21 sek
Keskisyke: 145
Max syke: 163
Kulutetut kalorit: 554 kcal

Odotan jo vähän syksyä. Musta on ihanaa alottaa uus lukuvuos ja opiskelujen suhteen syksy onkin mulla aina kaikein tehokkainta aikaa. Tykkään myös syysvaatteista ja sellasista kirpakoista syysaamuista. Kaikenlaisiin huiveihin oon jostain syystä ihan rakastunut :D Vaikka kyllähän sen tietää, että kun syksy tulee, on pimeetä ja sataa koko ajan, niin alkaa kummasti taas odottamaan kesää!

Juoksuvaatteitakin pitäis ostella. Oon aikasempina vuosina juossut talvisin vaan juoksumatolla, mutta nyt musta tuntuu, ettei se oikein innosta. Syksyllä ja talvella meinaan jättää juoksemisen muutenkin vähän vähemmälle, koska lätkäkauden alettua meillä on treenejä 2-3 kertaa viikossa. Ajattelin kuitenkin ostaa jonkinlaisen juoksutakin vähän viileämmille ilmoille. Nikellä on kivan näkösiä, mutta ne on vaan aika kalliita. SOC-merkistä oon tykännyt tosi paljon. Mulla on Socin juoksutrikoita kolmet ja muutama paita, sekä kaikki juoksusukat on Socin. Täytyypä käydä Stadiumilla taas kohta vähän shoppaamassa :) 

SOC

Nike


4 kommenttia:

  1. Mä odotan kans jo vähäsen syksyä! Ne kirpsakat aamut on ihania ja on muutenkin kiva, että voi vaihteeks pukee päälle muutakin kuin sellasia vaatteita joissa ei tukehdu helteeseen:)

    Tuo Niken takki on kyllä aikans ihana. Oon aina salaa tykännyt kaikista urheiluvaatteista enemmän kuin tavallisista arkivaatteista (en tiedä, miks!) ja nyt tuntuu kivalta, kun viimein on alkanut urheilemaan niin vois jopa niit vaatteita itselleen joskus ostaa:)

    Ja purjehtimaan.. Olen kateellinen!

    VastaaPoista
  2. Lueskelin eilen H&M:n syyskuvastoa ja siellä oli vaikka mitä kivaa :D Kuitenkin siinä käy taas niin, että hirveesti suunnittelen ostavani uusia ihania neuleita, ym. mutta päädyn kulkemaan niissä samoissa releissä kuin viime vuonna, ja sitä edellisenä, ja sitä edllisenä... :D

    Treenivaatteet on siitä kivoja ostaa, että niiden osatmisesta ei voi tulla morkkis! Ne on vähän niin kuin sijoitus itseensä :)

    VastaaPoista
  3. Mä odotan niin että pääsen töihin ja palkka alkaa juosta, että pääsen urheilukauppaan törsäämään! :) Ihana tuo Niken takki!

    Hei ootko Anne juossut juoksutapahtumassa jonkun matkan, tai onko sulla tavoitteena esim. puolimaraton tai muu ? Tuli vain mieleeni :). Että millaiset "tavoitteet" sulla on juoksun suhteen?

    VastaaPoista
  4. Juoksin toukokuun lopulla ensimmäisen puolmaratonini aikaan 2 h 36 min :D Nyt ois tavotteena Esppon rantamaratonilla syyskuun lopussa parantaa tota aikaa. 2 h 10 min ois jo aika kova :)

    Luulen, että kun Espoon puolikas on ohi, alan juosta vähän vähemmän, tai ainakin pienempiä lenkkejä. On nimittäin ollut aika rankkaa (ja toisaalta myös aika ihanaa) juosta näin paljon.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)