lauantai 16. heinäkuuta 2011

Köykänen launtailenkki

Ei tullu muuten eilen pöyräiltyä kuntopyörällä, vaikka alkuillasta ajattelin, että olisin vielä jaskanut. Niinpä menin sitten tänään aamupäivällä juoksemaan. Olin ihan innoissani menossa, koska sää vaikutti niin sopivalta juosemiseen, joku 18 astetta lämmintä ja vähän näytti siltä, että saattais sataa. No, kuinkas kävikään, jo ennen kuin pääsin pururadalle asti, syke oli yli 140 ja ekan muutaman askeleen jälkeen 150. Juoksin kuitenkin 6.8 km normaalivauhdilla ja vielä yhden pikku kiekan (1,8 km) intervalleja, 2 min juosten ja 2 min kävellen. Aika tahmeeta menoa oli. Nyt kyllä tarttis yhden sellasen mielialankohottajalenkin, jolla askel kulkis kevyesti ja syke pysyis alhaalla vaikka juoksis pidemmänkin matkan. Semmosta ei nyt oo vähään aikaan ollut.

Päivän lenkki
Pituus: n. 8,6 km
Aika: 53 min 50 sek
Keskisyke: 163
Max syke: 180
Kulutetut kalorit: 454 kcal



Aamupalaks laitoin itselleni rahkaa, mysliä, pakastemarjoja ja melonia, jotta olis vähän jotain tuorettakin. Heti sen huomaa, kun on käynyt taas viikon töissä, ettei oo aikaa eikä energiaa oikein mihinkään, kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja tulee syötyä vaan kaikkia jämiä :D Ei ollut jugurttia aamupalan sekaan laittaa ja tuoreita hedelmiä (ton melonin lisäksi) en oo koko viikkoon nähnytkään! Ehkä huomenna vois tehdä jotain ihanaa ruokaa. Joo-o, ja vois valita sitten vielä jonkun uuden viininkin maisteltavaks :) Nyt jatkuu Harry Potter -puolmaraton pikkusiskon kanssa. Vuokraamossa ei ollut ku kolme seisemästä Potter-leffasta, siksi vaan puolikas :)

Katsokaa muuten, mitä mun ihana mieheni teki viime yönä kello neljään asti: oikeessa yläkulmassa olevaa herkkulakkolaskuria :D Ei oo enää montaa päivää jäljellä ;D

2 kommenttia:

  1. Missähän ne ei-tahmeat juoksulenkit piilottelee :). Ehkä sullakin loman loppuminen on tuonut väsymystä ja se näkyy juoksussa.

    Odotan, että minäkin pystyisin juosta noin kovaa :>. Tällä hetkellä varmaan juoksen tuon sun lenkin 53min aikana ehkä 6 kilometriä.

    Oo, hieno laskuri! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, toivottavasti se on vaan jotain väsymystä. Pitäis ehkä myös yrittää juosta vähän uusia reittejä, tai edes sitä vanhaa reittiä toisinpäin, jos siitä sais vähän piristystä ja muuta ajateltavaa lenkille :)

    Mä oon aikasemmin juossut todella hitaasti ja vasta nyt toukokuun puolikkaan jälkeen oon ruvennut juoksemaan vähän vauhdikkaammin. SYkkeet on yllättäen pysynyt aika samoissa kuin sillon, kun juoksin hitaammin :) Ehkä se on sitä edistystä! :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)