maanantai 6. kesäkuuta 2011

Dis'n'dat

Vika työviikko ennen 4 viikon pituista KESÄLOMAA alkoi tänään! Jibiii! Vaikka eihän tämä kesä ihan lomaillessa mene, koska elokuussa on finanssioikeuden kesätentti. Mutta en jaksa murehtia sitä vielä :) Mitään varsinaisia suunnitelmia meillä ei vielä kesäksi ole. Ehkä käydään Saksassa mieheni vanhempien luona ja sitten pitää tietenkin päästä omien vanhempieni kanssa merelle purjehtimaan.

Oon huomannut, että 5-päiväiset työviikot asettaa aikamoisia rajotteita juoksuharrastukselle. Usein työpäivän jälkeen on niin väsynyt, että ei todellakaan tee mieli juoksemaan. Lisäksi mun on pakko pitää vähintään kahden tunnin tauko ruokailun ja juoksemisen välillä, muuten alkaa pistää ihan hulluna. Jos siis syön lounaan töissä klo 12 aikoihin, on kotiin tullessa niin nälkä, että on pakko syödä päiväällistä ennen juoksemista. Silloin juoksemaan meno viivästyy ainakin klo 19 asti, ja jos haluaa vähänkään pidemmän lenkin juosta, on koko rumba venyttelyineen ja suihkuineen ohi vasta klo 21 aikoihin. Ei siinä sitten jääkään aikaa juuri mihinkään muuhun, ja aamulla taas klo 6 ylös ja töihin... Voiskohan musta kuitenki tulla vaan osa-aikainen syyttäjä? :D

Tänään kuitenkin jaksoin pyöräillä töiden jälkeen kuntopyörällä hetken. Sykemittarini näyttää, onko treenin vaikutus kuntoa kohottava vai rasvaa polttava, ja tänään poljin niin matalalla sykkeellä, että koko 45 minuuttia oli rasvaa polttavaa :) Sekin on ihan jees, vaikka kaloreita paloi vaan n. 200 kcal.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)