torstai 9. kesäkuuta 2011

An herbal anticipation

Olipa pitkä päivä! Mentiin mieheni kanssa töistä suoraan syömään ja leffaan ja tulin nyt just vasta kotiin. Käytiin katsomassa uusi X-men-leffa. Jos on nähnyt muita X-men elokuvia, niin kannattaa kyllä käydä kattomassa toikin, koska tossa selvisi paljon asioita :)

Mun minimaalinen yrttitarhani kukoistaa :D Ruohosipuli ja - ihme kyllä - basilika oikein rehottaa ja mintustakin on noussut yksi pieni verso :) Vähän aikaa joutuu ehkä vielä odottelemaan, ennen kuin pääsee omilla yrteillä ruokaa maustamaan...

Basilika

Ruohosipuli

Minttu
Huomisesta päivästä tulee varmasti ainakin yhtä pitkä kuin tästä päivästä, koska lähden kesken työpäivän työpaikan järkkäämiin mailapelikisoihin, joissa pelataan tennistä ja sulkista. Tenniksessä mä oon ihan auttamattoman huono, enkä kyllä oikein tykkää sulkiksestakaan!! Miksiköhän mä edes ilmoittauduin koko kisoihin?! :D No, kisojen jälkeen meillä on työpaikan grillibileet, joissa menee IV:n parissa varmaan myöhään yöhön, tai ehkä aikaseen aamuun... :) Aika hyvä tapa päättää viimeinen työpäivä ennen KESÄLOMAA!! Jihuuuuu!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)